Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

Άλεξ Στέφεσον και Μανώλης Κουκουλάς στον Πανιωνιο

Στο πρόσωπο του Άλεξ Στέφεσον φαίνεται να βρήκε τον αντικαταστάτη του Μπάιρον Μάλενς, ο Πανιώνιος.

Ο 24χρονος φόργουορντ ανήκει στην ΑΕΛ, με τους «κυανέρυθρους» να βρίσκονται ήδη σε συζητήσεις με την κυπριακή ομάδα, ώστε να εξασφαλίσουν την αποδέσμευση του παίκτη.

Κάτοικος Νέας Σμύρνης -όπως όλα δείχνουν- θα είναι και ο Μανώλης Κουκουλάς.

Ο Στέφεσον (24 ετών, 2,07μ. ύψος)  τη χρονιά που πέρασε είχε κατά μέσο όρο 9,8 πόντους και 9,2 ριμπάουντ.

Επίσης, στα γραφεία του Πανιωνίου βρισκόταν την Παρασκευή (14/10) ο Μανώλης Κουκουλάς και όπως φαίνεται θα φορά τα «κυανέρυθρα» από την επόμενη σεζόν. Ο 20χρονος σέντερ είχε κάνει προετοιμασία με τον Παναθηναϊκό. Ο 20χρονος σέντερ τα τελευταία δύο χρόνια φόρεσε τη φανέλα του Ηλυσιακού με τον οποίο την περυσινή σεζόν αγωνίστηκε σε 19 παιχνίδια μετρώντας κατά μέσο όρο 2,5 πόντους και 1,9 ριμπάουντ.

Μάλιστα το καλοκαίρι ήταν μέλος της Εθνικής ομάδας Νέων στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα που διεξήχθη στο Μπιλμπάο πραγματοποιώντας καλές εμφανίσεις και έχοντας 9,5 πόντους και 4 ριμπάουντ ανά παιχνίδι.

Εξάλλου, η άφιξη του Κουκουλά στην πλατεία θα επηρεάσει (λογικά) και τον Γάιο Σκορδίλη, ο οποίος βρισκόταν κοντά σε συμφωνία με τον Πανιώνιο..

Δυνατό φιλικό με αντίπαλο τον Ολυμπιακό θα δώσει το μεσημέρι του Σαββάτου ο Πανιώνιος. Πρόκειται για το πιο δύσκολο παιχνίδι των Νεοσμυρνιωτών κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας τους και σίγουρα ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα έχει την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου