Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΠΛΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ...!!!!

Ετοιμος να εκπλήξει τους πάντες και τα πάντα είναι η φετινή ομάδα του Πανιωνίου, η οποία νίκησε εκτός έδρας τον Παναθηναϊκό, με σκορ 8-6 και έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους «8» του Euro Cup.

Μπροστά σε 3000 οπαδούς των Πρασίνων, η ομάδα του Δημήτρη Σελετόπουλου έχοντας ως κορυφαίο παίκτη τον Καπότση κατάφερε να νικήσει με σκορ 8-6 χωρις να φοβηθουν ΤΙΠΟΤΑ, στη ρεβάνς της 9ης Νοεμβρίου στην Νέα Σμύρνη οπως ειναι λογικο θα εχει ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ να θαυμασει την ομαδαρα μας.....
Τα οκτάλεπτα: 3-3, 0-2, 1-2, 2-1

Παναθηναϊκός (Φ. Κουντουδιός)
: Γ. Αφρουδάκης 2, Τσόκας 1, Δερμιτζάκης 1, Κοκκινάκης 1, Γ.Κόχειλας 1,

Πανιώνιος (Δ. Σελετόπουλος): Μιμίδης 2, Καπότσης 4, Παπαδόγκωνας 1, Κουκής 1 .

Ο τεχνικός του Πανιώνιου Δημήτρης Σελετόπουλος μίλησε στο Sentragoal με αφορμή την μεγάλη εκτός έδρας νίκη της ομάδας επί του Παναθηναϊκού για το Γιούρο Καπ.

Παραδέχθηκε ότι δεν περίμενε τέτοια αντίδραση από τους νεαρούς παίκτες της ομάδας, τόνισε ότι ο Πανιώνιος θα μπορούσε να κερδίσει ακόμα πιο εύκολα, ενώ παράλληλα τόνισε εν όψει του επαναληπτικού ότι οι πιθανότητες πρόκρισης είναι μοιρασμένες.
«Είμαστε σε καλό δρόμο, ξέρουμε τι ζητάμε, δεν έχουμε άγχος, πανηγυρίζουμε τις νίκες, αλλά δεν στεναχωριόμαστε στις ήττες, από κάθε αγώνα διδασκόμαστε.
Καταρχήν δεν περίμενα ότι τα πιτσιρίκια θα είχαν τέτοια αντίδραση, μπροστά σε τόσο πολύ κόσμο και απέναντι σε μια ομάδα με παίκτες που έχουν τεράστια εμπειρία.
Ισα ίσα στη διάρκεια του αγώνα την καταβρήκαν με την ατμόσφαιρα., το παιχνίδι κύλησε σχετικά εύκολα για εμάς και θα μπορούσε να έχουμε μεγαλύτερη διαφορά» είπε αρχικά ο Δημήτρης Σελετόπουλος για να συμπληρώσει.
«Το σημαντικό είναι πώς θα διαχειριζόμαστε τα αποτελέσματα. Όπως στον αγώνα με τη Χίο στο πρωτάθλημα, όπου κατά γενική ομολογία έπρεπε να κερδίσουμε και βγήκαμε από την πισίνα με τα κεφάλια σκυμμένα. Ετσι και τώρα θα πρέπει να διαχειριστούμε σωστά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού.
Όσον αφορά την πρόκριση τώρα πιστεύω ότι οι πιθανότητες είναι πενήντα πενήντα. Ο Πανιώνιος έχοντας πάει δύο φορές σε τελικούς του Λεν Τρόφι τα τρία προηγούμενα χρόνια έχει φτιάξει καλό όνομα στην Ευρώπη. Εμείς σε κάθε παιχνίδι διδασκόμαστε, συνεχίζουμε κι όπου φτάσουμε».

  Καπότσης
 
Για τη νίκη του Πανιωνίου επί του Παναθηναϊκού

«Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από αυτό το αποτέλεσμα. Καταφέραμε να πάρουμε αυτή τη σημαντική νίκη μέσα στο ΟΑΚΑ, το οποίο είχε αρκετό κόσμο και γέμιζε κατά τη διάρκεια του ματς. Πρώτη φορά είδα τόσο κόσμο. Ήταν ωραία η ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού».

Για τη φετινή εικόνα των «κυανέρυθρων»

«Έφυγαν αρκετοί έμπειροί παίκτες και ένας πάρα πολύ καλός προπονητής. Ήρθαν πάρα πολλά νέα παιδιά και δημιουργήσαμε μία ομάδα με μέσο όρο ηλικίας 21 ετών. Είμαστε όλοι πάνω-κάτω στην ίδια ηλικία και έχουμε όρεξη να διακριθούμε. Η πορεία μας θα δείξει αν μπορούμε αν κάναμε κάτι καλό τη φετινή σεζόν.

Θεωρώ ότι είχαμε καλή ψυχολογία μετά το ματς με τη Χίο και βοήθησε την ομάδα να παίξει με πάθος κόντρα στον Παναθηναϊκό. Επειδή είμαστε νεαρή σε ηλικία ομάδα, θέλουμε τα αποτελέσματα για να έχουμε αυτοπεποίθηση. Είχαμε μελετήσει τον Παναθηναϊκό, δεν ήταν μόνο ενθουσιασμός που είχαμε. Έπρεπε να είχαμε νικήσει με παραπάνω γκολ τον Παναθηναϊκό. Στο τέλος τα χαλάσαμε, όταν κερδίσαμε το πέναλτι και το σκορ ήταν 8-5. Πρέπει να ξεχάσουμε το πρώτο ματς και να μπούμε δυνατά από την αρχή του αγώνα».

Για τους προσωπικούς του στόχους

«Διαβάζω πάρα πολύ. Κάνω τη δική μου προσπάθεια. Στις 11 Νοεμβρίου έχω εξετάσεις για να πάω στο Πανεπιστήμιο που είναι στην Αμερική. Επίσης, στόχος μου είναι να αγωνιστώ στην Εθνική. Αυτός είναι ο στόχος κάθε αθλητή».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου