Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ( 17.15 )

Κάτω από τα γκολπόστ θα κάτσει ο Ελευθερόπουλος. Στην άμυνα, δεξιά θα είναι ο Πετκάκης ενω αριστερά ο Κβιρκβέλια και κεντρικό δίδυμο οι Σιόβας και Τσότσαλιτς. Στα χαφ θα παίξουν οι Ρόκας , Κουμορτζί , Σάμαρης και ο Γουνδουλάκης ενω στην επίθεση, μόνος του, ο Κούκι.

Η αποστολή του Πανιωνίου:
Ελευθερόπουλος, Σάμαρης, Μιλοβάνοβιτς, Κβιρκβέλια, Τσότσαλιτς, Σιόβας, Κούρντι, Γουνδουλάκης, Αναστασόπουλος, Αυλωνίτης, Ριέρα, Πετκάκης, Κολοβός, Κουμορτζί, Σιδεράκης, Σκέμπρι, Ρόκας, Μπούζας, Κούκι.

ΛΕΜΟΝΗΣ

«Όλοι ξέρουμε ότι φέτος ο Ατρόμητος έχει παρουσιαστεί πολύ δυνατός στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, το βλέπουμε και από την βαθμολογική θέση που βρίσκεται. Περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά και εμείς διαθέτουμε μια ομάδα που μπορούμε να τα καταφέρουμε μέσα στο Περιστέρι. Σίγουρα πιστεύουμε στις δυνατότητες της ομάδας μας. Γνωρίζουμε τις δυσκολίες του παιχνιδιού, αλλά γιατί όχι; Γιατί να μην το κάνουμε και φέτος;».

Για το γεγονός ότι απέναντι από την ομάδα του θα βρεθεί ο Κώστας Μήτρογλου που πέρυσι φορούσε την φανέλα του Πανιωνίου, πρόσθεσε:

«Ο Κώστας είναι ένας ιδανικός επιθετικός για οποιαδήποτε ομάδα. Σίγουρα θέλει μεγάλη προσοχή, αλλά νομίζω θα είναι λάθος να εστιάσουμε την προσοχή μας μόνο σε αυτόν. Ο Ατρόμητος διαθέτει ποιότητα σαν ομάδα. Μεσοεπιθετικά είναι ομάδα που παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, σου αρέσει να την βλέπεις. Δεν νομίζω ότι ο μόνος κίνδυνος είναι ο Μήτρογλου».

Για το διοικητικό τοπίο του Πανιωνίου:

«Δεν είναι ότι καλύτερο για εμάς. Δεν είναι όμως δουλειά μας αυτό το κομμάτι. Όλοι περιμένουμε με αγωνία τις όποιες εξελίξεις θα υπάρξουν στην ομάδα σε αυτό το επίπεδο. Σίγουρα δεν είναι η δουλειά μας να κριτικάρουμε. Το μόνο που κάνουμε είναι ότι έχουμε δείξει όλοι τεράστια υπομονή και συνεχίζουμε να το κάνουμε, συνεχίζουμε να πιστεύουμε ότι αυτή η ομάδα μπορεί να κάνει κάτι καλό, αλλά επιτέλους χρειαζόμαστε βοήθεια.

Το χω πει τόσες φορές κι εγώ και οι παίκτες. Είναι κρίμα, είναι κρίμα γιατί προσπαθούμε πολύ εδώ στο Κορωπί καθημερινά, αλλά τα πράγματα όταν φτάνουν σε οριακό σημείο, τι να πούμε; Ας ελπίσουμε, μόνο αυτό κάνουμε, όλοι αυτοί οι άνθρωποι να κάνουν ότι καλύτερο μπορούν για την ομάδα
».

Για τις αντοχές του ίδιου και των παικτών:

«Περιμένουμε... Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο. Δεν θέλω να αναφερθώ γιατί αυτό που είπα και στους παίκτες μου είναι ότι πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, ασχοληθήκαμε για μία ώρα με το παιχνίδι κόντρα στον Ατρόμητο. Δεν μπορούμε να ασχοληθούμε με τίποτα άλλο, ειλικρινά. Και αυτό είναι κάτι που έχουμε περάσει και στους παίκτες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου