Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΕΔΕΙΞΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ...!!

 Με τον Βασίλη Ξανθόπουλο να πραγματοποιεί την καλύτερη φετινή του εμφάνιση, ο Πανιώνιος πήρε μεγάλη νίκη απέναντι στον Κολοσσό με 74-55 και κάλυψε την διαφορά που είχαν οι δυο ομάδες στον πρώτο γύρο και σε περίπτωση ισοβαθμίας παίρνει το πάνω χέρι...
Τα δεκάλεπτα: 18-9, 38-25, 58-37, 74-55.
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μπαρτζώκας): Ξανθόπουλος 18 (4), Κις 7 (1), Αθανασούλας, Ντίμπλερ 13 (3), Γιάνκοβιτς 11 (1), Καββαδάς 6, Ιωάννου 2, Σαρικόπουλος 3, Νάντζφεϊ 10, Μπόισα 1, Παραγιός 3
ΚΟΛΟΣΣΟΣ Ρ. (Φραγκιάς): Λιακόπουλος 10, Χάτεν 8, Πάνος 4, Γεωργαλλής 2, Ασημακόπουλος 4, Μπόικιν 10 (1), Χαρίσης 6, Τσάμης 5, Χόπσον 4, Κομποδιέτας 2.

2 σχόλια:

  1. Αντιγράφω από sportdog:

    "Επεισόδια εκτυλίχθηκαν στο κλειστό της Νέας Σμύρνης μετά τον αγώνα Πανιώνιος-Κολοσσός, όπου νικητής αναδείχτηκε η ομάδα της... Πλατείας (74-55). Οι φίλαθλοι των γηπεδούχων πέταξαν μπουκάλια και αντικείμενα στα παράθυρα των αποδυτηρίων του Κολοσσού με αποτέλεσμα να σπάσουν τα τζάμια του χώρου! Μάλιστα ένα από τα μπουκάλια βρήκε τον προπονητή της Ρόδου, κ. Φραγκιά στην πλάτη και ευτυχώς δεν τον τραυμάτισε βαριά!"

    Ο Πανιώνιος μπορεί και πρέπει να αλλάξει τα ήθη στον σύγχρονο πρωταθλητισμό. Είναι σημαντικό με αφορμή την Ελληνική ελκυστική και νεανική ομάδα που έχουμε, να προσελκύσουμε κόσμο, να επιδείξουμε το νέο πρόσωπο στον αθλητικό χώρο και να καταστήσουμε το γήπεδο ένα πολιτιστικό μέρος που θα έρχονται άφοβα να διασκεδάσουν και να υποστηρίξουν την ομάδα μας παιδιά και γυναίκες.
    Πρέπει να εξηγήσουμε στους οπαδούς που δημιουργούν επεισόδια ότι αυτό είναι κακό για τον Πανιώνιο. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για να προβαίνουν σε τέτοια γεγονότα. Και εμείς οι υπόλοιποι φίλαθλοι θα πρέπει να τους συγκρατούμε. Μεγάλο ρόλο στο θέμα αυτό παίζουν οι οργανωμένοι σύλλογοι οι οποίοι πρέπει να το βάλουν ως στόχο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αν εχει γινει κατι τετοιο ειναι ντροπη για τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ.... αυτα ειναι που δεν μας αρεσουν στις ομαδες του ΠΟΚ οι τραμπουκισμοι... ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟ ΗΘΟΣ ΠΟΥ ΑΡΜΟΖΕΙ ΤΗΝ ΠΑΝΙΩΝΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ....!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή