Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

2-0 τον Αστερα με SUPER Κολοβο...!!

Ο Πανιώνιος,τα «αμούστακα» παιδιά επικράτησε με 2-0 του Αστέρα Τρίπολης στη Νέα Σμύρνη και έφτασε τους 17 βαθμούς μετά την 15η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Ο Κολοβός, με το πρώτο γκολ στην καριέρα του, άνοιξε το σκορ, ενώ ο Γουνδουλάκης διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Χαμένο πέναλτι για τους παίκτες του Μάντζιου με τον Κούτσι, το πέναλτι που κέρδισε ο Αμπντουλάγιεφ στο επίσημο ντεμπούτο του.

Ακης Μντζιος

 «Θεωρώ ότι είμαστε κυρίαρχοι σε όλο το ματς και πήραμε δίκαιη νίκη. Δεν κινδυνεύσαμε καθόλου απέναντι σε μία ομάδα που παίζει την κόντρα- επίθεση. Μπήκαμε αγχωμένοι και μετά το 25' βρήκαμε πατήματα. Σημαντικό ρόλο έπαιξε το χρονικό σημείο του γκολ που προηγηθήκαμε. Ήμαστε σε καλό δρόμο, δείχνουμε διάρκεια, έχουμε συνεχόμενα ματς και είμαστε σε καλό σημείο για να πετύχουμε τους στόχους μας.

Τα παιχνίδια στην έδρα σου με ομάδες με ίδιους στόχους πρέπει να τα κερδίζεις. Είναι κομβικά αυτά τα ματς για να έρθει η γρήγορη παραμονή στην κατηγορία
».

Για τους νέους στην ομάδα παίκτες:

«Δουλεύουμε μαζί τους και το έχουν καταλάβει ότι θα σηκώσουν βάρος. Ο Κολοβός ήταν καλός, ο Αμπντουλάγιεφ μπήκε αμέσως, και θέλουμε αυτοί οι παίκτες να έχουν και συνέχεια. Κοιτάμε το βαθμό ετοιμότητας για να δούμε ενόψει της νέας χρονιάς σε ποιους θα υπολογίζουμε. Τώρα υπάρχει πίεση και άγχος θα το κάνουμε σταδιακά».

Για τα μεταγραφικά:

«Υπάρχει συμφωνία με Φερνάντεζ. Θα έχει κλείσει πιθανότατα σε δύο ημέρες, άλλο νέο ανακοινώσιμο δεν υπάρχει».

Δημήτρης Κολοβός

 «Είμαι πολύ χαρούμενος για τη νίκη και ξεφύγαμε από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Παίξαμε πολύ καλά και αξίζαμε τη νίκη. Αποδώσαμε καλό ποδόσφαιρο», τόνισε αρχικά, ενώ για το γκολ που πέτυχε, σημείωσε: «Στην αρχή δεν το πίστευα. Είμαι πολύ χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα να κερδίσει και κοιτάμε πλέον τη συνέχεια»,
Αναφορικά με το επόμενο παιχνίδι με τον Εργοτέλη στην Κρήτη, υπογράμμισε: «Είναι δύσκολο παιχνίδι γιατί ο Εργοτέλης είναι καλή ομάδα. Εμείς θα πάμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και να νικήσουμε. Υπάρχει και το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο Κύπελλο στη συνέχεια».
Τέλος, για τα προβλήματα του Πανιωνίου, είπε: «Έχουν φύγει κάποιοι παίκτες, αλλά σε κάθε παιχνίδι μπαίνουμε έντεκα στο γήπεδο και παλεύουμε για το καλύτερο».

Εντιν Τσοτσαλιτς

«Εχει έρθει μια πρόταση. Η ομάδα θα επιλέξει τι θα κάνει. Τα τελευταία δύο χρόνια πέρασα καλά στον Πανιώνιο, είμαι ευχαριστημένος και θα δούμε»,«Παίξαμε καλά και πήραμε δίκαιη νίκη. Παρά το γεγονός ότι χάσαμε το πέναλτι, πίστευα πως θα πάρουμε τη νίκη», ενώ για το ματς με τον Εργοτέλη, είπε: «Αν παίξουμε όπως στα τελευταία παιχνίδια, θα πάρουμε τη νίκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου