Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

2-0 ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - Κερκυρα

Με το παιδί που έγινε πλέον άντρας ΣΙΔΕΡΑΚΗ και τον ΓΟΥΝΔΟΥΛΑΚΗ απο αλλο πλανήτη ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ κέρδισε την Κερκυρα μέσα στην Νεα Σμυρνη, τα γκολ απο τους συνήθης ύποπτους Κουτσι και Σκεμπρι..... Καλά τα πρώτα στοιχεία απο τον κεντρικό αμυντικό ΠΙΕΡ που έδειξε πως θα βοηθήσει την ομάδα....

 Πανιώνιος (Άκης Μάντζιος): Σιδεράκης, Όμο, Ρόβας (46’ Γουνδουλάκης), Σιόβας, Πετκάκης, Μενδρινός (68’ Κούρντι), Σάμαρης, Ρόκας (84’ Κουλουχέρης), Πιέρ, Κούτσι, Σκέμπρι.

Στον πάγκο: Πόγκασιτς, Γουνδουλάκης, Αμπντουλάγιεφ. Μιλοβάνοβιτς, Σταυροθανασόπουλος.

Κέρκυρα (Χάβι Γκράθια): Γκαλίνοβιτς, Σακελλαρίου, Βέντσελ, Ερίθε, Μαϊστόροβιτς, Γραμμόζης, Οσμάν (76’ Τσίγκας), Γκουστάβο, Καλαντζής (90’ Ιωάννου), Αγρίτης (46’ Γιάντσης), Μάρτιν.

Στον πάγκο: Αναστασόπουλος, Βενέτης, Μίχος, Ηλιάδης.

Διαιτητής: Δελφάκης (Αρκαδίας)
Βοηθοί: Αναστόπουλος (Αρκαδίας), Ελευθερίου (Αθηνών)
Γήπεδο: «Νέας Σμύρνης»

 Άκης Μάντζιος
 
«Νομίζω ότι ήταν δύσκολο παιχνίδι. Είχαμε και την κούραση από το παιχνίδι της Τετάρτης, ενώ δεν είχαμε και την καλύτερη ψυχολογία, καθώς προερχόμασταν από αρνητικό αποτέλεσμα. Το πρώτο ημίχρονο ήταν μέτριο, όμως στο δεύτερο μπήκαμε καλύτερα, είχαμε ευκαιρίες, όπως είχε και η Κέρκυρα, και φτάσαμε στο γκολ και στη νίκη», ήταν οι πρώτες δηλώσεις του τεχνικού των κυανέρυθρων.
Στη συνέχεια ρωτήθηκε για τις αποκρούσεις του Σιδεράκη και την είσοδο του Γουνδουλάκη. «Αυτή είναι η δουλειά τους, ο ένας να αποκρούει και ο άλλος να δίνει πάσες. Ο Φανούρης είναι καλός και έμπειρος παίκτης και πιστεύω ότι ήταν το κλειδί για τη νίκη», σχολίασε.

2 σχόλια:

  1. δεν ξερω ποσο παρακολουθεις το πρωταθλημα , αλλα ειναι μια μεγαληνικη μετα απο οτι εχει γινει στην ομαδα μας...! ΟΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ και να ηταν στην θεση του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ θα ειχε διαλυθει και θα ειχε λιγοτερους βαθμους και απο την Δοξα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή