Σάββατο 28 Ιουλίου 2012

ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ στο μπασκετ


Παππάς, Μπόγρης , Χάμοντς , Μίλμπορν , Ντικουδης και Πέιν .

Για την απόκτηση του Νίκου Παππά κινείται ο Πανιώνιος που θέλει επίσης να εντάξει στο ρόστερ του και τον Γιώργο Μπόγρη. Λογικά οι υποθέσεις και των δύο θα έχουν ξεκαθαρίσει μέχρι τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας.

Με τα δεδομένα που υπάρχουν μέχρι στιγμής φαβορί για τη θέση του πλέι μέικερ είναι ο Κλιφ
Χάμοντς, ο οποίος πέρσι έπαιξε στην Μπάνβιτ.

Από εκεί και πέρα ο Λάντον Μίλμπορν (25χρ., 2.01μ.) συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να αποκτηθεί καλύπτοντας τη θέση του πάουερ φόργουορντ. Ο Αμερικανός άσος έπαιξε πέρσι στη Λιμόζ.

 Κοντά σε συμφωνία με τον Πανιώνιο βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορίες ο Δήμος Ντικούδης. Ο πολύπειρος πάουερ φόργουορντ που προέρχεται από μια πολύ καλή σεζόν με τον ΠΑΟΚ έχει ήδη μιλησει με τους Νεοσμυρνιώτες και πιθανότατα τις επόμενες ημέρες η συμφωνία θα οριστικοποιηθεί.

 Παίκτης του Πανιωνίου για τα επόμενα δύο χρόνια θα είναι ο Μαρκ Πέιν, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος μέσω του twitter. Ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ (2.01μ.) που έπαιξε πέρσι στη Μάλαγα έγραψε χαρακτηριστικά: "Μόλις υπέγραψα διετές συμβόλαιο με τον Πανιώνιο, ομάδα που αγωνίζεται στο Eurocup και είναι στην Αθήνα. Ελλάδα!!!! Είμαι ενθουσιασμένος".

Ο Πέιν αποφοίτησε από το Cal-Davis το 2011 και ήρθε στην Ευρώπη για λογαριασμό της Γρανάδα, ενώ τον Νοέμβριο του 2011 υπέγραψε στους Ανδαλουσιάνους. Μπορεί να παίξει από άσος μέχρι και τέσσερα.

2 σχόλια:

  1. αν εισαι ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ καθε χρονια θα λες το γνωστο ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΠΑΜΕ SUPER... ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΤΡΕΛΑΜΕΝΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή