Κυριακή 22 Ιουλίου 2012

Ζακ Ράιτ ΚΑΙ Η ΤΡΕΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ....


Ο Θάνος Κουκουράβας βγάζει στη… σέντρα τον Ζακ Ράιτ, ο οποίος ή δεν ξέρει τι υπογράφει, ή έχει μνήμη… χρυσόψαρου. Σε κάθε περίπτωση θα κληθεί να απαντήσει (όχι σε μας, αλλά στη FIBA) ποιο από τα συμβόλαια που υπέγραψε ισχύει, αν και κατά πόσο είχε συμφωνήσει με τον Πανιώνιο ή όχι.
Όλοι γνωρίζαμε ότι ο παίκτης είχε συμφωνήσει με τους Νεοσμυρνιώτες, γεγονός που τώρα -οπότε και βρέθηκε στον δρόμο του η Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης- αρνείται. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά μεταφέρει την ευθύνη στις πλάτες του μέχρι πρότινος ατζέντη του.
"Δεν πρόκειται να μπω σε κόντρα με τον παίκτη και αυτούς που τον συμβουλεύουν, γιατί πολύ απλά μιλούν τα… χαρτιά. Υπάρχουν 132 mail ανάμεσα στον Ράιτ και τον Πανιώνιο. Θα ζητήσω άρση των τηλεφωνικών μου συνομιλιών, για να φανεί αν και κατά πόσο είχαμε επικοινωνήσει με τον Πανιώνιο".
Ο Ράιτ κατηγόρησε ευθέως τον κ. Κουκουράβα για πλαστογραφία. "Υπάρχουν τέσσερα συμβόλαιά του με τέσσερις διαφορετικές υπογραφές εκείνο το διάστημα. Ας μας πει ποια είναι δική του" δήλωσε στο basketblog.gr και συμπλήρωσε με χιούμορ:
"Μιλάω καλά αγγλικά, αλλά μάλλον ξέρω και να μιμούμαι την προφορά του παίκτη, γιατί μάλλον εγώ μίλησα με τον κ. Λιανό και τον ευχαρίστησα για τη συμφωνία και για το συμβόλαιο που… μου πρότεινε".
Η ιστορία με τον Ράιτ θα πάει μακριά. Οι άνθρωποι του Πανιωνίου δεν είναι διατεθειμένοι να την εγκαταλείψουν, ενώ πλέον ο Ράιτ θα κληθεί να αποδείξει πότε έλεγε αλήθεια και αν εντέλει ανήκε στον Πανιώνιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου