Σάββατο 14 Ιουλίου 2012

Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΚΟΨΕ ΟΜΟ ΚΑΙ ΣΙΔΕΡΑΚΗ


Στο πούλμαν του Πανιώνιου που θα μεταφέρει αύριο το πρωί την «κυανέρυθρη» αποστολή στα Τρία Πέντε Πηγάδια για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας δεν θα ανέβουν οι Σουλεϊμάν Ομο και Γιάννης Σιδεράκης.

Οι δύο παίκτες του «ιστορικού» κατόπιν απόφασης του τεχνικού του συλλόγου Δημήτρη Ελευθερόπουλου θα παραμείνουν στην Αθήνα .
 Ο Σουλεϊμάν Ομο εδώ και ουσιαστικά μία βδομάδα απουσιάζει αδικαιολόγητα από τις προπονήσεις στο «Απήλιον» και ενώ δεν συντρέχει κάποιος ουσιαστικός λόγος για αυτό, ουτε δικαίωμα προσφυγής εχει αλλα ειχε δηλωση πως δεν θελει να αποχωρήσει (είχε φτάσει πρόταση από κυπριακή ομάδα για την απόκτησή του, την οποία είχε απορρίψει.)
ετσι ο Ομο δεν θα πάει στα Τρία Πέντε Πηγάδια και τη Δευτέρα θα απολογηθεί ενώπιον της διοίκησης του Πανιώνιου, η οποία είναι αποφασισμένη να τον τιμωρήσει με την ανώτατη προβλεπόμενη ποινή. Οσον αφορά τον Γιάννη Σιδεράκη, ο πορτιέρο του «ιστορικού» έχει αποτύχει σε όλα τα εργομετρικά τεστ και στις λιπομετρήσεις που έχει υποβληθεί και δεν βρίσκεται σε καθόλου καλή κατάσταση. Τουλάχιστον... προδιαγραφών Super League.
Είναι χαρακτηριστικό ότι ο 25χρονος τερματοφύλακας είναι υπέρβαρος κατά 8 κιλά (!), ενώ τα επίπεδα λίπους στο σώμα του αγγίζουν το 20%, όταν το επιτρεπτό όριο είναι στα επίπεδα του 12,5%!
Ως εκ τούτου, ο Σιδεράκης θα μείνει στην Αθήνα και θα δουλέψει έξτρα, ώστε άμα τη επιστροφή της αποστολής από τη Νάουσα να είναι... fit, όπως λέγεται στην αμιγώς ποδοσφαιρική -ή αθλητική αν θέλετε- γλώσσα. Αν, πάντως, δεν αλλάξει κάτι ως προς τους τομείς που πρέπει να δουλέψει το επόμενο 15νθήμερο, τότε όλα θα είναι ανοικτά...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου