Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ....

στην αποστολή μετέχουν οι: Ελευθερόπουλος, Σιεδεράκης, Αυλωνίτης, Γιόνσον, Σιόβας, Τσότσαλιτς, Κβιρκβέλια, Πετκάκης, Κουμορτζί, Σάμαρης, Γουνδουλάκης, Αναστασόπουλος, Κούρντι, Κολοβός, Μιλοβάνοβιτς, Σκέμπρι, Ριέρα και Κούτσι.

67-69 μεσα στο Μαρουσι... !!!

 ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΩΣΤΟΙ  ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΘΑΥΜΑΤΑ... Ο ΛΙΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΟΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΝΙΩΝΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΟΜΩΣ ΣΕ ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ..... ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΡΕΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ , ΘΕΛΕΙ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΓΙΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙΣ.....
Την πέμπτη  σερί νίκη στην Α1 πανηγυρίζει ο Πανιώνιος που επικράτησε 69-67 εκτος εδρας του Αμαρουσίου στο κλειστό του Αγίου Θωμά . Ο Πανιωνιος ηταν ανωτερος του Αμαρουσιου σε ολο σχεδον το παιχνιδι και πήρε το ροζ φύλλο αγώνα. Κορυφαίος ηταν ο Κιζ που σημείωσε 12 πόντους, πολύ καλή εμφάνιση και από τους Μπατή και Στέφεσον που πέτυχαν από 10 πόντους ο καθένας. Από την άλλη, ο Γκαγκαλούδης με 18 πόντους και ο Κόμματος με 15 ξεχώρισαν από τους γηπεδούχους. 
Τα δεκάλεπτα: 14-15, 31-35, 46-53,67-69
Μαρούσι (Λινάρδος): Σακελλαρίου, Δεμερτζής, Νικολαΐδης 9 (1), Ακεψιμαΐδης 5 (1), Έλεγκαρ 9, Χαριτόπουλος 7, Γκαγκαλούδης 18, Κογιαντίνοβιτς 4 (1), Τσόντζος, Κόμματος 15 (3).
Πανιώνιος (Γιώργος Μπαρτζώκας): Ξανθόπουλος 5, Κιζ 12 (2), Αθανασούλας 3 (1), Στέφεσον 10, Ντίμπλερ 8 (1), Μπατής 10 (2), Γιάνκοβιτς 5, Καββαδάς 2, Ιωάννου, Σαρικόπουλος 4, Νάτζφεϊ 7 (1), Μπάρλος 3.
 ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ
«Είχαμε προετοιμαστεί για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι ειδικών συνθηκών, γιατί το Μαρούσι για πρώτη φορά φέτος θα αγωνιζόταν πλήρες και χωρίς εξωαγωνιστικά προβλήματα. Περιμέναμε πως ακόμη κι αν παίρναμε διαφορά δεν θα μπορούσαμε να ξεφύγουμε στο σκορ, κάτι που έγινε τελικά. Το Μαρούσι ήταν μέσα στο παιχνίδι μέχρι το τέλος, καθώς σούταρε διπλάσιες βολές από εμάς και γιατί έχει παίκτες που ξέρουν πώς να κερδίζουν φάουλ. Τους εύχομαι, πάντως, ό,τι καλύτερο πραγματικά, γιατί το Μαρούσι είναι μία ομάδα που ξέρει καλά πώς να αντιδράσει σε τέτοιες δύσκολες καταστάσεις, όπως αυτές που αντιμετωπίζει. Όσο για εμάς πιστεύω πως η συνέχεια είναι πολύ αισιόδοξη».

Από την πλευρά του, ο Βασίλης Καββαδάς δήλωσε: «Ήταν ένα παιχνίδι που το θέλαμε πολύ, όπως και το Μαρούσι. Τώρα κοιτάμε τους επόμενους αγώνες, αρχίζοντας από αυτόν που ακολουθεί με τον Ίκαρο Καλλιθέας».

7-6 Η ΠΑΝΙΩΝΑΡΑ ΤΗΝ ΣΑΒΟΝΑ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΨΥΧΑΡΕΣ...!!!

Ο Πανιώνιος έκανε πάλι το... θαύμα του! Δυναμική εμφάνιση και νίκη με 7-6 για τους «πάνθηρες» επί της ιταλικής Σαβόνα, μένοντας έτσι ζωντανοί στο κυνήγι της πρόκρισης στα ημιτελικά του Euro Cup.
 
Κανένας δεν τον υπολόγιζε μέσα στα φαβορί για το πρωτάθλημα της Α1, ούτε καν για μια καλή πορεία στην Ευρώπη. Τουλάχιστον όχι στα στάνταρ που έπιασε πέρυσι όταν έφτασε μέχρι τον τελικό. Όμως, ο Πανιώνιος συνεχίζει να δίνει απαντήσεις μέσα στην πισίνα, διεκδικώντας με αξιώσεις μια θέση στην τετράδα του Euro Cup και μάλιστα κόντρα στην κάτοχο του τροπαίου.

Πέρυσι, στη συνάντησή τους στους διπλούς τελικούς της διοργάνωσης ήταν διαφορετικές οι συνθήκες. Τότε μάλιστα ο μεταξύ τους αγώνας στη Νέα Σμύρνη είχε λήξει ισόπαλος 9-9. Κι αν αναλογιστούμε τη δυναμική της περσινής ομάδας με αυτή της εφετινής περιόδου, οι κυανέρυθροι έφτασαν σε ένα μεγάλο αποτέλεσμα.

Ο Πανιώνιος κοίταξε στα μάτια την ιταλική ομάδα και μπορεί η διαφορά του ενός τέρματος να δίνει το προβάδισμα στη Σαβόνα εν όψει του επαναληπτικού στην Ιταλία στις 14 Δεκεμβρίου, όμως οι αθλητές του Δημήτρη Σελετόπουλου πέτυχαν αυτό που ήθελαν. Τη νίκη γοήτρου και από εκεί και πέρα ό,τι προκύψει στη ρεβάνς.

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 2-2, 2-2, 1-0.
Πανιώνιος: Χατζηγούλας 1, Παπαδόγκωνας 1, Κότεριλ 1, Λ. Κουκής 1, Καπότσης 1, Μιμίδης 1, Μιτελούδης 1.

Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΜΑΡΓΙΟΝΕΤΑ

Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΗΝ ΔΡΑΜΑ

Ελευθερόπουλος, Σιδεράκης, Γιόνσον, Σιόβας, Τσότσαλιτς, Πετκάκης, Αυλωνίτης, Ομο, Αναστασόπουλος, Μιλοβάνοβιτς, Γουνδουλάκης, Κουμορτζί, Σάμαρης, Κούρντι, Κούτσι, Σκέμπρι, Κολοβός και Μπούζας.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΛΟΛΟ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΓΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΑ ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΟΥΝ......!!

ΝΙΚΗ ΚΑΙ H Κ20 ΠΑΡΑΜΕΝΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ...!!

Πρώτη και αήττητη η ομάδα Κ20 του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ  που συνεχίσε το νικηφορό σερί συντρίβοντας με 4-0, εκτός έδρας, τη Δόξα Δράμας. Τα  γκολ πέτυχαν στο 21 και 87 λεπτο ο Κ. Γκεζο και στο 64 και 68   Ντούνης
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: AΝΕΣΤΗΣ, ΚΟΥΛΟΣ, ΠΗΤΤΑΣ, ΓΚΕΖΟ Κ., ΚΟΥΡΟΣ, ΖΥΓΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΝΤΟΥΝΗ, ΚΛΗΣ (75’ ΓΚΕΖΟ Π.), ΤΣΟΥΒΑΛΤΣΙΔΗΣ, ΣΜΥΡΛΗΣ (65’ ΜΠΟΤΗΣ), ΑΡΩΝΗΣ (78’ ΠΟΛΙΜΟΣ)

ΝΙΚΗ ΣΕ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΙ ΠΟΛΟ ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΚΑΟΔ ΚΑΙ ΠΑΟ

 ΜΠΑΣΚΕΤ

Τις τέσσερις διαδοχικές νίκες στη φετινή Α1 έφτασε ο Πανιώνιος. Αποδίδοντας εκπληκτικό μπάσκετ, διέλυσε με 92-63 τον ΚΑΟΔ, στη Νέα Σμύρνη.
 Διαιτητές: Πηλοΐδης, Μάνος, Τσούνας.
Δεκάλεπτα: 25-12, 50-26, 65-40, 92-63.
Πανιώνιος (Μπαρτζώκας): Ξανθόπουλος, Κις 8 (1), Αθανασούλας 11 (3), Στέφεσον 12, Ντίμπλερ 8 (2), Μπατής 5 (1), Γιάνκοβιτς 19 (3), Καββαδάς 4, Ιωάννου, Σαρικόπουλος 2, Νάτζφεϊ 13 (3), Μπάρλος 10.
ΚΑΟΔ (Καλαφατάκης): Σάντερς 7, Καρύδας, Χαραλαμπίδης 19 (1), Αθηναίου 3 (1), Μίσελ, Κιτσούλης 2, Τσέρανιτς 3, Ζάρας 1, Φλάουερς 10, Κακαρούδης, Μπένας 10, Γκόινς 8.

ΠΟΛΟ
 Ο Πανιωνιος επικράτησε με 11-10 του παναθηναϊκού στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής και απέδειξε ότι οι νίκες δεν είναι τυχαίες και οτι η ομάδα διαθέτει πολύ ΤΑΛΕΝΤΟ....!!
Τα 8λεπτα: 2-3, 5-3, 2-3, 2-1.
Πανιώνιος (Σελετόπουλος): Μιμίδης 5, Χατζηγούλας 2, Παπαδόγκωνας 2, Κουτσιαλής 1, , Μιτελούδης 1.
Παναθηναϊκός (Κουντουδιός): Γ. Αφρουδάκης 4, Φαναριώτογλου 1, Τσόκας 1, Κομάντινα 1, Στελλάτος 1, Γ. Κόχειλας 1, Κοκκινάκης 1.

Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

Ο Πανιώνιος εριξε στο καναβάτσο τον ΠΑΟΚ 51-58

Ο  Πανιώνιος πήρε ενα  σπουδαίο διπλό μέσα στην Πυλαία, ρίχνοντας στο καναβάτσο τον ΠΑΟΚ, με 58-51!

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα έδειξε πως ήθελε περισσότερο το παιχνίδι και με κορυφαίους τους Κις (12π.), Μπάρλο (10π.) και τον Ξανθόπουλο να "μιλάει" στο κρισιμότερο σημείο (διαμόρφωσε το 56-51 με τρίποντο 1' πριν το τέλος), πήρε μία πολύ σημαντική νίκη για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.
Οι δύο ομάδες μπήκαν κάπως νευρικά στο παιχνίδι, με εκατέρωθεν χαμένες επιθέσεις. Ωστόσο, ο "Δικέφαλος" ήταν πιο ψύχραιμος και με πέντε συνεχόμενους πόντους του Γιαννακίδη και με καλάθι από κοντά του Ντικούδη πήρε μία διαφορά πέντε πόντων (7-2), στα τρία πρώτα λεπτά της αναμέτρησης. Ο Πανιώνιος αφυπνίστηκε και έφερε το ματς στα ίσα, με εξαιρετική εκτός ισορροπίας προσπάθεια του Μπατή και τρίποντο του Νάτσφεϊ, στο 5'. Το παιχνίδι "άνοιξε", οι επιθέσεις έγιναν πιο γρήγορες και οι δύο ομάδες εναλλάσσονταν στο σκορ μέχρι το 7'. Οι Νεοσμυρνιώτες δεν σταμάτησαν όμως την πίεση και με σερί 7-0 πέρασε για πρώτη φορά μπροστά με 6 πόντους (10-16), δύο λεπτά πριν το τέλος του δεκαλέπτου. Κι εκεί που όλοι πίστευαν ότι οι τρεις βολές από πλευράς ΠΑΟΚ με Γκίντενς και Καλαμπόκη, θα έγραφαν το σκορ δεκαλέπτου, ο Ξανθόπουλος, με τρίποντο πίσω από το κέντρο του γηπέδου σε "νεκρό" χρόνο -φυσικά ήταν το highlight της αναμέτρησης!- διαμόρφωσε το 19-13 υπέρ των "κυανέρυθρων" στην πρώτη περίοδο.

Ο Πανιώνιος συνέχισε και στο δεύτερο δεκάλεπτο από εκεί που σταμάτησε, με τρίποντο του Αθανασούλα έκανε το 13-22. Οι γηπεδούχοι έδειχναν σαστισμένοι , με τον "Ιστορικό" να διατηρεί για αρκετή ώρα ένα προβάδισμα 7-9 πόντων. Είχε έρθει η ώρα του ΠΑΟΚ να αντιδράσει με μπροστάρη τον Καλαμπόκη και τους Αμερικάνους του, αλλά παρότι κατόρθωσε να κατεβάσει τη διαφορά ακόμη και στο καλάθι (27-29 με τον Καλλέ, 1':40'' πριν το τέλος), ο Πανιώνιος βρήκε τις λύσεις και με το τέλος του ημιχρόνου ο Κις με πέντε συνεχόμενους πόντους έστειλε και πάλι τη διαφορά στο +8 (28-36). Ο Πανιώνιος είχε τον έλεγχο στη μεγαλύτερη διάρκεια του πρώτου εικοσαλέπτου, με τον ΠΑΟΚ να μην μπορεί να βρει λύσεις και να αποδεικνύεται...λίγος επιθετικά.

Ηταν λογικό ότι οι γηπεδούχοι θα προσπαθήσουν να αντιδράσουν...ουσιαστικά με την είσοδό τους στο δεύτερο ημίχρονο και με επιμέρους σκορ 8-2 (καλάθι Γκορί, γκολ-φάουλ Ντικούδη, τρίποντο Γιαννακίδη), μείωσε στους 2 (36-38, στο 26'). Την αντεπίθεση του ΠΑΟΚ, ακολούθησε ένα "άσφαιρο" τρίλεπτο από τις δύο ομάδες, με κακές επιλογές, λάθος πάσες και άστοχες επιθέσεις, με το τέλος του τρίτου δεκαλέπτου να βρίσκει μπροστά τον Πανιώνιο με 5 πόντους (39-44), έπειτα από τις εύστοχες βολές των Μπάρλου και Σαρικόπουλο.

Στην πρώτη επίθεση για το τέταρτο και τελευταίο δεκάλεπτο ο Μπάρλος με τρίποντο έστειλε και πάλι τη διαφορά στο +8, ενώ ο Καλλές απάντησε με χουκ από κοντά (41-47, στο 31'). Ο Ντικούδης ευστόχησε σε πολύ όμορφο μπάσιμο, ωστόσο η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα με δίποντο του Μπατή και τρίποντη "βόμβα" του Ντίμπλερ εκτόξευσε τη διαφορά στο +9 (43-52, στο 35'). Ο Πανιώνιος δεν άφησε το παιχνίδι -στο οποίο άλλωστε ήταν αφεντικό- να χαθεί, καθώς δεν έδωσε την ευκαιρία στον ΠΑΟΚ να κάνει κάτι παραπάνω και κατέκτησε το τρίτο του ροζ φύλλο αγώνα στο πρωτάθλημα.


Διαιτητές: Χριστοδούλου, Φούφης, Μαγκλογιάννης.

Δεκάλεπτα: 13-19, 28-36, 39-44, 51-58.

ΠΑΟΚ (Μαρκόπουλος): Γκίντενς 6, Στίγκερς 5(1), Γκορί 5 (8 ριμπ.), Ντικούδης 8, Καλαμπόκης 7, Ράιτ 7(1), Γιαννακίδης 8(2), Καλλές 5.

Πανιώνιος (Μπαρτζώκας): Ξανθόπουλος 6(2 τριπ., 5 ριμπ.), Κις 12(1 τριπ., 5 ριμπ., 3 ασίστ), Αθανασούλας 3(1), Στίβεσον 6 (11 ριμπ.), Ντίμπλερ 7(1), Μπατής 6, Γιάνκοβιτς 2, Σαρικόπουλος 2, Νάτσφεϊ 3(1), Παραγιός 1, Μπάρλος 10(2 τριπ, 3 κλεψ.).

Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

Η ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ

Αβραμόπουλος: Άμυνας - Βορίδης: Μεταφορών - Δήμας: Εξωτερικών - Υφυπ. Ναυτιλίας: Γεωργιάδης - Μένουν Ρέππας, Λοβέρδος, Βενιζέλος, Διαμαντοπούλου, Πάγκαλος.
Ιδού η νέα κυβέρνηση!
Ένα κυβερνητικό σχήμα που μόνο ευέλικτο δεν μπορεί να χαρακτηρίσει κανείς και αποτελείται από 47 πρόσωπα είναι η νέα κυβέρνηση της χώρας η οποία δεν είναι τίποτε άλλο από μια κυβέρνηση ισορροπιών.
Χαρακτηριστικό είναι ότι μέσα σε αυτή την κυβέρνηση είναι 6 στελέχη της ΝΔ: Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος (υπουργός Αμυνας), ο Σταύρος Δήμας (υπουργός Εξωτερικών), ο Γιάννης Μουρμούρας (υφυπουργός Οικονομίας), ο Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος (αναπληρωτής υπουργός Παιδείας), ο Δημήτρης Βαρτζόπουλος (υφυπουργός Υγείας) και ο Πέτρος Αλεβιζάτος (υφυπουργός Τουρισμού).
Στη νέα κυβέρνηση μπαίνουν επίσης και 4 στελέχη του ΛΑΟΣ. Ο Γεώργιος Γεωργίου (αναπληρωτής υπουργός Αμυνας), ο Αδωνις Γεωργιάδης (υφυπουργός Ναυτιλίας), ο Μάκης Βορίδης (υπουργός Υποδομών) και ο Αστεριος Ροντούλης (υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης).
Μεγάλοι χαμένοι τρείς υπουργοί που μένουν εκτός κυβερνητικού σχήματος, οι κύριοι Ηλίας Μόσιαλος, Χάρης Καστανίδης, Πάνος Μπεγλίτης, Σταύρος Λαμπρινίδης και ο Χρήστος Αηδόνης.
ΟΛΗ Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ
Πρόεδρος της Κυβέρνησης και Πρωθυπουργός: Λουκάς Παπαδήμος
Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης: Θεόδωρος Πάγκαλος
Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης: Ευάγγελος Βενιζέλος
Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης
Υπουργός: Δημήτρης Ρέππας
Υφυπουργός: Ντίνος Ρόβλιας
Υφυπουργός: Παντελής Τζωρτζάκης
Υπουργείο Εσωτερικών και Αποκέντρωσης
Υπουργός: Αναστάσιος Γιαννίτσης
Αναπληρωτής Υπουργός: Φώφη Γεννηματά
Υφυπουργός: Πάρις Κουκουλόπουλος
Υπουργείο Οικονομικών
Υπουργός: Ευάγγελος Βενιζέλος
Αναπληρωτής υπουργός: Φίλιππος Σαχινίδης
Αναπληρώτης υπουργός: Παντελής Οικονόμου
Υφυπουργός Οικονομίας: Γιάννης Μουρμούρας (ΝΔ)
Υπουργείο Εξωτερικών
Υπουργός: Σταύρος Δημάς (ΝΔ)
Αναπληρωτής υπουργός: Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου
Υφυπουργός: Δημήτρης Δόλλης
Υπουργείο Εθνικής Άμυνας
Υπουργός: Δημήτρης Αβραμόπουλος (ΝΔ)
Αναπληρωτής Υπουργός: Ιωάννης Ραγκούσης
Αναπλήρωτης υπουργός: Γεώργιος Γεωργίου (ΛΑΟΣ)
Υφυπουργός: Κώστας Σπηλιώπουλος
Υπουργείο Περιφερειακής Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας
Υπουργός: Μιχάλης Χρυσοχοϊδης
Αναπληρωτής υπουργός: Σωκράτης Ξυνίδης
Υφυπουργός: Θάνος Μωραϊτης
Υφυπουργός Ναυτιλίας: Άδωνις Γεωργιάδης (ΛΑΟΣ)
Υπουργείο Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής
Υπουργός: Γιώργος Παπακωνσταντίνου
Αναπληρωτής υπουργός: Νίκος Σηφουνάκης
Υφυπουργός: Γιάννης Μανιάτης
Υπουργείο Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων
Υπουργός: Άννα Διαμαντοπούλου
Αναπληρωτής υπουργός: Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος (ΝΔ)
Υφυπουργός: Εύη Χριστοφιλοπούλου
Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων
Υπουργός : Μάκης Βορίδης (ΛΑΟΣ)
Υφυπουργός: Γιάννης Μαγκριώτης
Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης
Υπουργός: Γιώργος Κουτρουμάνης
Υφυπουργός: Γιάννης Κουτσούκος
Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης
Υπουργός: Ανδρέας Λοβέρδος
Υφυπουργός: Δημήτρης Βαρτζόπουλος (ΝΔ)
Υφυπουργός: Μιχάλης Τιμοσίδης
Υφυπουργός: Μάρκος Μπόλαρης
Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων
Υπουργός: Κώστας Σκανδαλίδης
Υφυπουργός: Αστέριος Ροντούλης (ΛΑΟΣ)
Υφυπουργός: Γιάννης Δριβελέγκας
Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων
Υπουργός: Μιλτιάδης Παπαϊωάννου
Υφυπουργός: Γιώργος Πεταλωτής
Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη
Υπουργός: Χρήστος Παπουτσής
Υφυπουργός: Μανώλης Όθωνας
Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού
Υπουργός: Παύλος Γερουλάνος
Υφυπουργός: Πέτρος Αλεβιζάτος (ΝΔ)
Υφυπουργός: Γιώργος Νικητιάδης
Υπουργός Επικρατείας: Γιώργος Σταυρόπουλος
Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες.
Πηγή: newsit.gr

Βασίλης Τσάβαλος «Πρέπει να πορευόμαστε μόνοι μας»

«Νομίζω ότι είναι η πιο κρίσιμη, πρέπει να πάρουμε μια ευθύνη. Αυτή τη στιγμή το μέγεθος του προβλήματος είναι μεγάλο και το θέμα είναι ποιος θα αναλάβει να το σηκώσει. Όσο μπορεί ο καθένας. Το πρόβλημα δεν είναι μόνο οικονομικό είναι και οικονομικό . Και βαραίνει με τις συγκυρίες της Ελλάδας. Είμαστε σε μια χώρα που τα βγάζει πέρα δύσκολα. Αναγκαζόμαστε να βρούμε άλλους τρόπους να κινηθούμε. Μια αλλαγή πορείας».

«Χρειάζεται νηφαλιότητα»

«Αν ο σχεδιασμός γινόταν τον Ιούλιο θα ήταν πιο ευκολίες οι συνθήκες, πρέπει να φτάσει το μαχαίρι στο κόκκαλο, αλλιώς δεν θα υπάρχει αύριο για τον Πανιώνιο. Πρέπει να υπάρχει και νηφαλιότητα. Επομένως αν σε οποιαδήποτε απόφαση δεν έχουμε κοντά στον κόσμο θα είναι πιο δύσκολα τα πράγματα».

«Βιώσιμος Πανιώνιος»

«Θα προτείνω ένα βιώσιμο Πανιώνιο με χαμηλότερο μπάτζετ. Δεν πρέπει να είμαστε αιθεροβάμονες και να κοιτάμε τις πολυτέλειες, αλλά να δούμε ρεαλιστικά τα πράγματα. Στο αγωνιστικό κομμάτι πρέπει να είμαστε ανοιχτοί να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε. Κατ’ αρχήν να βγούμε οικονομικά με τις υπάρχουσες συνθήκες».

«Όποιος έχει καλή πρόθεση»

«Σίγουρα θα υπάρχει ένας άλλος σχεδιασμός στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Από πάνω ως κάτω. Θα καλέσουμε όποιον θέλει και έχει καλή πρόθεση, να συμβάλει σε μια τέτοια διαδρομή. Θα προσπαθήσουμε να λύσουμε τις διαφορές όσο πιο συναινετικά γίνεται».

«Προετοιμασμένοι για θυσίες»

«Κάποια συμβόλαια είναι βαριά και δεν αντέχονται. Πιστεύω ότι και ο κόσμος του Πανιωνίου είναι προς αυτή την άποψη. Αυτή την μυρωδιά αναπνέουν. Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για κάποιες θυσίες. Δεν μπορώ να πω συγκεκριμένα σε ποια συμβόλαια. Είναι πολύ πρόωρο. Και δεν είναι ο χαρακτήρας μου να αποφασίζω μόνος μου».

«Πρέπει να πορευόμαστε μόνοι μας»

«Σε αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία σε ποδόσφαιρο και χώρα, όποιες πάρει τώρα τολμηρές αποφάσεις, θα βγει κερδισμένος αργότερα. Ο Πανιώνιος τα τελευταία 25-30 χρόνια, αναζητά την εύκολη λύση. Ο Δήμος, ο Τσακίρης, τώρα δεν υπάρχει τίποτα. Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές. Πρέπει να πορευόμαστε μόνοι μας. Δεν τα έχουμε καταφέρει, αλλά έχουμε συνοδοιπόρους».

«Σκέψη, δουλειά, χρήμα»

«Πρέπει να μπούμε σε μια διαδικασία συνεισφοράς των Πανιώνιων που μπορούν να βοηθήσουν με σκέψη, δουλειά, χρήμα. Με ανταπόδοση και όχι κάτι ευκαιριακό. Θα προτείνω να γίνει αυτό. Αν δεν ευοδωθούν οι συζητήσεις δεν ξέρω τι θα γίνει».

«Το μπαλάκι στην πλευρά των επενδυτών»

Περιμέναμε να ολοκληρωθεί ο έλεγχος, ήμουν ανοιχτός σε όλα. Κίνησα τις διαδικασίες για να δω τι υπάρχει. Αν υπάρχει χρυσός. Στην αρχή είχα ένα δισταγμό. Και με τους Κύπριους επενδυτές και με τους Κουβεϊτιανούς. Έχουμε υπογράψει μνημόνιο εμπιστευτικότητας. Είμαστε διαθέσιμοι να τους δώσουμε τα στοιχεία που ζητάνε. Και από εκεί και πέρα θα δούμε. Μόνο με καθαρές διαδικασίες. Οτιδήποτε διαφορετικό θα είναι λάθος, το έκαναν κάποιοι προηγούμενοι, ήταν καταστροφή. Δεν πουλιέται ο Πανιώνιος από γραφεία. Το μπαλάκι το έχει η μεριά των επενδυτών. Ό,τι ήταν να κάνουμε το κάναμε και περιμένουμε. Θα εκδηλωθούν σύντομα ή θα διαψευστούν σύντομα. Πρέπει να αρχίσει άμεσα, να βάλουμε τον Πανιώνιο σε υγιή βάση. Έχουμε αργήσει ήδη. Όποιοι θέλουν, όποτε θέλουν ας έρθουν».

Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΡΕΒΑΝΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΟ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ....?.

Πέρυσι ήταν στους τελικούς, τώρα στα προημιτελικά. Η ιστορία επαναλαμβάνεται για τον Πανιώνιο που θα βρει απέναντί του την ιταλική Σαβόνα, για μια θέση στην τετράδα του Euro Cup.
Στην κλήρωση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της LEN την Πέμπτη (10/11) οι κυανέρυθροι κληρώθηκαν και πάλι με τη Σαβόνα, ένα χρόνο μετά τις μεταξύ τους αναμετρήσεις για τη διεκδίκηση του βαρύτιμου τροπαίου, το οποίο τελικά κατέληξε στους Ιταλούς.

Το πρώτο παιχνίδι θα διεξαχθεί στη Νέα Σμύρνη στις 26 ή 27 Νοεμβρίου και ο επαναληπτικός στις 14 Δεκεμβρίου. Το ίδιο ισχύει και για τα υπόλοιπα ζευγάρια.

Τα ζευγάρια των προημιτελικών
Πανιώνιος-Σαβόνα
Ερυθρός Αστέρας - Ποσίλιπο
Μέντβεσακ - Σαμπαντέλ

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

ΤΟ 67% στην κουβεϊτιανή εταιρεία .. ?

Σύντομα αναμένεται να υπάρξει αποτέλεσμα από το ενδιαφέρον που έχει δείξει για την αγορά του 67% των μετοχών της ΠΑΕ Πανιώνιος η πετρελαϊκή εταιρία από το Κουβέιτ (εκπρόσωπος της κουβεϊτιανής εταιρείας ειναι ο dr Mαγντί Aλ Mουσαουί που βρίσκεται στην Aθήνα ).
Σύμφωνα με πληροφορίες, εκπρόσωπος της εταιρίας βρίσκεται ήδη στην Αθήνα και  αναμένεται να μπουν υπογραφές σε προσύμφωνο έναρξης διαπραγματεύσεων.
Σε αυτό θα μπει ρήτρα, έτσι ώστε ούτε η εταιρία να μπορεί να μιλήσει με άλλη ΠΑΕ για την αγορά της ούτε ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ με κάποιον άλλον ενδιαφερόμενο για την πώληση των μετοχών του.
Η εταιρία από το Κουβέιτ θέλει οι συζητήσεις να έχουν αποτέλεσμα μέσα στις επόμενες 10 μέρες και για αυτό το λόγο θα ξεκινήσει άμεσα νομικός και οικονομικός έλεγχος της ΠΑΕ.