Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

67-69 μεσα στο Μαρουσι... !!!

 ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΩΣΤΟΙ  ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΘΑΥΜΑΤΑ... Ο ΛΙΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΟΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΝΙΩΝΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΟΜΩΣ ΣΕ ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ..... ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΡΕΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ , ΘΕΛΕΙ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΓΙΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙΣ.....
Την πέμπτη  σερί νίκη στην Α1 πανηγυρίζει ο Πανιώνιος που επικράτησε 69-67 εκτος εδρας του Αμαρουσίου στο κλειστό του Αγίου Θωμά . Ο Πανιωνιος ηταν ανωτερος του Αμαρουσιου σε ολο σχεδον το παιχνιδι και πήρε το ροζ φύλλο αγώνα. Κορυφαίος ηταν ο Κιζ που σημείωσε 12 πόντους, πολύ καλή εμφάνιση και από τους Μπατή και Στέφεσον που πέτυχαν από 10 πόντους ο καθένας. Από την άλλη, ο Γκαγκαλούδης με 18 πόντους και ο Κόμματος με 15 ξεχώρισαν από τους γηπεδούχους. 
Τα δεκάλεπτα: 14-15, 31-35, 46-53,67-69
Μαρούσι (Λινάρδος): Σακελλαρίου, Δεμερτζής, Νικολαΐδης 9 (1), Ακεψιμαΐδης 5 (1), Έλεγκαρ 9, Χαριτόπουλος 7, Γκαγκαλούδης 18, Κογιαντίνοβιτς 4 (1), Τσόντζος, Κόμματος 15 (3).
Πανιώνιος (Γιώργος Μπαρτζώκας): Ξανθόπουλος 5, Κιζ 12 (2), Αθανασούλας 3 (1), Στέφεσον 10, Ντίμπλερ 8 (1), Μπατής 10 (2), Γιάνκοβιτς 5, Καββαδάς 2, Ιωάννου, Σαρικόπουλος 4, Νάτζφεϊ 7 (1), Μπάρλος 3.
 ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ
«Είχαμε προετοιμαστεί για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι ειδικών συνθηκών, γιατί το Μαρούσι για πρώτη φορά φέτος θα αγωνιζόταν πλήρες και χωρίς εξωαγωνιστικά προβλήματα. Περιμέναμε πως ακόμη κι αν παίρναμε διαφορά δεν θα μπορούσαμε να ξεφύγουμε στο σκορ, κάτι που έγινε τελικά. Το Μαρούσι ήταν μέσα στο παιχνίδι μέχρι το τέλος, καθώς σούταρε διπλάσιες βολές από εμάς και γιατί έχει παίκτες που ξέρουν πώς να κερδίζουν φάουλ. Τους εύχομαι, πάντως, ό,τι καλύτερο πραγματικά, γιατί το Μαρούσι είναι μία ομάδα που ξέρει καλά πώς να αντιδράσει σε τέτοιες δύσκολες καταστάσεις, όπως αυτές που αντιμετωπίζει. Όσο για εμάς πιστεύω πως η συνέχεια είναι πολύ αισιόδοξη».

Από την πλευρά του, ο Βασίλης Καββαδάς δήλωσε: «Ήταν ένα παιχνίδι που το θέλαμε πολύ, όπως και το Μαρούσι. Τώρα κοιτάμε τους επόμενους αγώνες, αρχίζοντας από αυτόν που ακολουθεί με τον Ίκαρο Καλλιθέας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου