Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

7-6 Η ΠΑΝΙΩΝΑΡΑ ΤΗΝ ΣΑΒΟΝΑ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΨΥΧΑΡΕΣ...!!!

Ο Πανιώνιος έκανε πάλι το... θαύμα του! Δυναμική εμφάνιση και νίκη με 7-6 για τους «πάνθηρες» επί της ιταλικής Σαβόνα, μένοντας έτσι ζωντανοί στο κυνήγι της πρόκρισης στα ημιτελικά του Euro Cup.
 
Κανένας δεν τον υπολόγιζε μέσα στα φαβορί για το πρωτάθλημα της Α1, ούτε καν για μια καλή πορεία στην Ευρώπη. Τουλάχιστον όχι στα στάνταρ που έπιασε πέρυσι όταν έφτασε μέχρι τον τελικό. Όμως, ο Πανιώνιος συνεχίζει να δίνει απαντήσεις μέσα στην πισίνα, διεκδικώντας με αξιώσεις μια θέση στην τετράδα του Euro Cup και μάλιστα κόντρα στην κάτοχο του τροπαίου.

Πέρυσι, στη συνάντησή τους στους διπλούς τελικούς της διοργάνωσης ήταν διαφορετικές οι συνθήκες. Τότε μάλιστα ο μεταξύ τους αγώνας στη Νέα Σμύρνη είχε λήξει ισόπαλος 9-9. Κι αν αναλογιστούμε τη δυναμική της περσινής ομάδας με αυτή της εφετινής περιόδου, οι κυανέρυθροι έφτασαν σε ένα μεγάλο αποτέλεσμα.

Ο Πανιώνιος κοίταξε στα μάτια την ιταλική ομάδα και μπορεί η διαφορά του ενός τέρματος να δίνει το προβάδισμα στη Σαβόνα εν όψει του επαναληπτικού στην Ιταλία στις 14 Δεκεμβρίου, όμως οι αθλητές του Δημήτρη Σελετόπουλου πέτυχαν αυτό που ήθελαν. Τη νίκη γοήτρου και από εκεί και πέρα ό,τι προκύψει στη ρεβάνς.

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 2-2, 2-2, 1-0.
Πανιώνιος: Χατζηγούλας 1, Παπαδόγκωνας 1, Κότεριλ 1, Λ. Κουκής 1, Καπότσης 1, Μιμίδης 1, Μιτελούδης 1.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου