Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

Μετα απο μεγαλη σφαγη ο Πανιωνιος εχασε την προκριση....

Ο Πανιώνιος έφτασε στην πηγή της πρόκρισης στα ημιτελικά του Euro Cup, αλλά ηττήθηκε στην Ιταλία από την κάτοχο του τροπαίου Σαβόνα με 11-9, η οποία με τη βοήθεια της διαιτησίας στο τέλος κατάφερε να ανατρέψει την ήττα της με 7-6 ,στη Νέα Σμύρνη.
Οι παίκτες του Πανιώνιου όχι μόνο δεν φοβήθηκαν την έδρα της Σαβόνα., αλλά κυριάρχησαν στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα.
Η ελληνική ομάδα ήταν συνεχώς μπροστά με 2-0, 3-1, 6-4 και 9-8, 5:03 πριν από τη λήξη του αγώνα.
Εκεί ήρθε η κορύφωση των διαιτητικών σφυριγμάτων, καθώς η ιταλική ομάδα κέρδισε τέσσερις αποβολές στα τελευταία 4:30, πέτυχε τρία γκολ, διαμορφώνοντας το τελικό 11-9 42'' πριν από το τέλος.
Ο Πανιώνιος είχε τη μεγάλη ευκαιρία να πάει το παιχνίδι στην παράταση, αλλά ο Στέλιος Μιμίδης αστόχησε κι ενώ βρισκόταν σε θέση τετ α τετ.
«Τελικά σε τέτοιες έδρες χρειάζεσαι κι άλλα πράγματα για να πάρεις αυτό που θέλεις. Εμείς δικαιούμασταν την πρόκριση, αλλά τι να πω. Η Σαβόνα κέρδισε 14 αποβολές κι εμείς μόλις έξι, όταν ξεφεύγαμε οι διαιτητές μας χρέωναν με αποβολή. Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από τα παιδιά, τι να κάνουμε έτσι είναι η ζωή, χάσαμε την πρόκριση στο τελευταίο λεπτό» δήλωσε στο SentraGoal o τεχνικός Δημήτρης Σελετόπουλος.
Ο Πανιώνιος είχε 4/6 στον παίκτη παραπάνω και η Σαβόνα 7/14.
Τα οκτάλεπτα: 2-3, 3-3, 2-0, 4-3.
Σαβόνα: Αϊκάρντι 3, Ρίτσο 3, Φιορεντίνι 2, Γιάνοβιτς 1, Αντζελίνι 1, Ναταμόντε 1.
Πανιώνιος: Παπαδόγκωνας 3, Μιμίδης 2, Κουτσιαλής 2, Μιτελούδης 1, Καπότσης 1.
Στην τετράδα του Euro Cup πέρασαν ακόμα η Ποζίλιπο Νάπολι η οποία κέρδισε στην έδρα της τον Ερυθρό Αστέρα με 6-3 (α' ματς 9-9), η ισπανική Σαμπαντέλ με τη νίκη στην Καταλωνία επί της κροατικής Μέντβεσακ με 12-9 (α΄ματς 13-13) και η ουγγρική Ζόλνοκι η οποία έχασε στη Ρωσία από την Σίντεζ Καζάν με 6-5, αλλά είχε επικρατήσει στην έδρα της με 11-7.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου