Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΤΩ 21 ΓΙΑ ΞΑΝΘΗ ?

Με αποστολή ανάγκης θα ταξιδέψει στην Ξάνθη ο Πανιώνιος, ενώ στα πολλά προβλήματα ήρθαν να προστεθούν και νέα.
Ο Κούτσι υποφέρει από φλεγμονή στο κουτουπιέ και η συμμετοχή του είναι αμφίβολη, ενώ πολύ δύσκολα θα τεθεί στα πλάνα του Ακη Μάντζιου ο Μιλοβάνοβιτς, που είχε έντονες ενοχλήσεις στο δικέφαλο (πιθανότατα τράβηγμα).
Εκτός μάχης είναι οι τραυματίες Ελευθερόπουλος, Παναγόπουλος, Κβιρκβέλια, Κουμορτζί, Ομο, Γιόνσον και ο τιμωρημένος Τσότσαλιτς.
Οσον αφορά το θέμα της μεταγραφής του Ντάριο Φερνάντες, αυτή θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη, καθώς έγινε το τελικό ραντεβού και υπήρξε ακόμα πιο βελτιωμένη προσφορά στον αγαπημένο των «Πανθήρων», ο οποίος αναχώρησε για την Κύπρο και -εκτός απροόπτου- θα επιστρέψει για να φορέσει τα κυανέρυθρα.
 Αναλυτικά η αποστολή: Σιδεράκης, Ανέστης, Αυλωνίτης, Πετκάκης, Σιόβας, Κούρντι, Ρόκας, Κούρος, Σάμαρης, Γουνδουλάκης, Αναστασόπουλος, Μπούζας, Κολοβός, Ντούνης, Σκέμπρι, Σταυροθανασόπουλος, Σταματής, Βλάχος.

1 σχόλιο:

  1. Ο Μάντζιος αναμένεται να παρατάξει κάτω από τα δοκάρια τον Σιδεράκη, με τους Σιόβα και Αυλωνίτη στο κέντρο της άμυνας και τους Πετκάκη (δεξιά), Κούρντι (αριστερά) στα δύο άκρα.

    Όσον αφορά στο κέντρο, Αναστασόπουλος και Ρόκας αναμένεται να είναι τα δύο αμυντικά χαφ, έχοντας μπροστά τους τον Κολοβό. Στα δεξιά πιθανότατα θα είναι ο Σάμαρης, με τον Γουνδουλάδη στα αριστερά και τον Σκέμπρι, τον μοναδικό ξένο που βρίσκεται στην αποστολή, να είναι στην κορυφή της επίθεσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή