Κυριακή 7 Απριλίου 2013

ΜΑΤΙΕΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΣΕ ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ 2 ΤΑΛΕΝΤΩΝ

Μπορεί ο Πανιώνιος να έχει κάνει το τελευταίο διάστημα "κοιλιά" στην απόδοσή του, όμως δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως η πορεία του είναι εντυπωσιακή, ξεπερνώντας κάθε προσδοκία. Και το σημαντικότερο; Βασίζεται νεαρούς και εξελίξιμους νεαρούς παίκτες, που αναμένεται να τον... απογειώσουν μέσα στα επόμενα χρόνια.

Ο "εγκέφαλος" του Φιλαθλητικού, Νίκος Γκίκας
Οι "κυανέρυθροι" ξέρουν πως μόνο με αυτό τον τρόπο θα κρατήσουν την ομάδα σε υψηλό επίπεδο, παρά την οικονομική κρίση, κι έτσι προτίθενται να συνεχίσουν την ίδια στρατηγική. Το καλοκαίρι δεν αργεί και ήδη ο Ιστορικός κοιτάζει κάποιες περιπτώσεις, χωρίς αυτό να σημαίνει πως έχει γίνει κάποια επαφή.

Γκίκας και Καμπερίδης...
Ένας από τους πρώτους στόχους, λοιπόν, είναι ο Νίκος Γκίκας! Ο 23χρονος πλέι μέικερ "οργιάζει" στην φετινή Α2 με την φανέλα του Φιλαθλητικού, έχοντας κατά μέσο όρο 13.6 πόντους (63% βολές, 50% δίποντα, 48% τρίποντα) και 5.9 ασίστ (πρώτος στην Α2), με αποτέλεσμα οι άνθρωποι του Πανιωνίου τον θεωρούν παίκτη με μεγάλη προοπτική.
Ο διεθνής και αρκετά εξελίξιμος, Μιχάλης Καμπερίδης
Στα υπόψιν βρίσκεται επίσης ο Μιχάλης Καμπερίδης. Στα 18 του χρόνια, ο διεθνής με την εθνική μας ομάδα των εφήβων, μετακόμισε φέτος από τον Μανδραϊκό στον Φιλαθλητικό και αφήνει πολύ καλές εντυπώσεις. Έχει ύψος 2.05 και πλούσια αθλητικά προσόντα, ενώ όσο περνάει ο καιρός εξελίσσεται, με τον Τάκη Ζήβα να του δίνει αρκετό χρόνο συμμετοχής.
Προς το παρόν δεν πρόκειται να γίνει κάποια κίνηση, καθώς προέχουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις και η όσο το δυνατόν υψηλότερη θέση στην κατάταξη. Εξάλλου, και το πρωτάθλημα της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, με τον Φιλαθλητικό να διεκδικεί την άνοδο στα μεγάλα σαλόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου