Κυριακή 7 Απριλίου 2013

2-3 ΟΙ ΝΕΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΑΙΑΝΙΑ


Οι Νέοι του Πανιωνίου πέρασαν νικηφόρα απο την Παιανία, επικρατώντας του Παναθηναικού με 3-2, στα πλαίσια της 28ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Κ20 της Σούπερ Λίγκ.
Ο αγώνας ξεκίνησε με  γκόλ που πέτυχε ο Δώνης στο '7 λεπτό της αναμέτρησης και έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του Παναθηναικού.
Οι κυανέρυθροι απο την πλευρά τους έδειξαν χαρακτήρα και φάνηκαν αρκετά διαβασμένοι στο παιχνίδι τους.
Η ισοφάριση σε 1-1 για τους φιλοξενούμενους ήρθε στο '17 με τον Σπανό, για να ακολουθήσει το τέρμα του Μπεγλεντζή στο '26 το οποίο όμως ακυρώθηκε ως οφσάιντ.
Οι πράσινοι πήραν εκ νέου το προβάδισμα δύο λεπτά αργότερα και πιο συγκεκριμένα στο '28 με τον Μυρθιανό να σεντράρει και τον Ρισβανή να πιάνει τη καρφωτή κεφαλιά και την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα.
Η απάντηση των φιλοξενούμενων ήταν άμεση.Έπειτα από εκτέλεση φάουλ ο Γκίνης πήρε την Κεφαλιά και ισοφάρισε σε 2-2 στο '32.
Την νίκη στην ομάδα του Πανιωνίου χάρισε ο Μπότης στο '87 έπειτα απο όμορφη ατομική προσπάθεια του Σπανού ο οποίος να τονίσουμε ήταν απο τους κορυφαίους του σημερινού παιχνιδιού.
Παναθηναϊκός: Αναγνωστόπουλος, Ρισβάνης (88΄Μαλτίν), Μαρινάκης, Βώσδου, Μυρθιανός, Δώνης, Σταματάκης, Γιαννιτσάνης, Χαλκιαδάκης (46' Σκούφος), Μουζακίτης, Μαραθιανός (58΄Θαναηλάκης).
Πανιώνιος: Pashaj, Μέξι, Κωτσαλάς, Κόντι, Λουλάι, Γκίνη, Αρώνης, Γκέζο, Πρέντι, Σπανός, Μπεγλεντζής. Αγωνίστηκαν και οι Γιαννόπουλος, Μπότης, Μιχαλόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου