Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

5 ΜΕΤΑΓΓΡΑΦΕΣ ΜΙΑ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΗ

Ο Πανιώνιος ανακοίνωσε τις μεταγγραφές των  Ασλανίδη, Ποζίδη και Καλογιάννη, Καρτσαμπάς και Γανώτης.
Στην απόκτηση των Ασλανίδη, Ποζίδη και Καλογιάννη προχώρησε ο Πανιώνιος, όπως έγινε γνωστό μέσω ανακοίνωσής του: Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την απόκτηση των Δημήτρη Ασλανίδη, Παντελή Ποζίδη και Παναγιώτη Καλογιάννη. Ο Δημήτρης Ασλανίδης αγωνίζεται ως μέσος, έχει γεννηθεί στις 16.8.89 και κατά την φετινή περίοδο κατέγραψε συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ με την φανέλα του Αρη. Ο Παντελής Ποζίδης αγωνίζεται ως αμυντικός, έχει γεννηθεί στις 13.8.93 και προηγούμενη ομάδα του ήταν επίσης ο Αρης. Ο Παναγιώτης Καλογιάννης αγωνίζεται ως επιθετικός, έχει γεννηθεί στις 15.3.92 και προηγούμενη ομάδα του ήταν η Γλυφάδα».
 Ο  Σουλεϊμάν Όμο έμεινε και τυπικά ελεύθερος από την ομάδα της Νέας Σμύρνης καθώς συμφώνησε με τη διοίκηση για τον τρόπο καταβολής των χρημάτων που του έχουν επιδικαστεί.
Κατά τα άλλα, ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος ανακοίνωσε την αποστολή για την αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό. Εκτός έμειναν οι Κουλουχέρης, Κούρος και Ρόκας, με τους νεοαποκτηθέντες Κώστα Γανώτη και Χρήστο Καρτσαμπά να είναι σε αυτή.
Η αποστολή του Πανιωνίου: Γουνδουλάκης, Αραβίδης, Καμπάνταης, Σάμαρης, Κούρντι, Αυλωνίτης, Γιαννακόπουλος, Περιστερίδης, Ντούνης, Ανδράλας, Κολοβός, Μενδρινός, Παναγιωτούδης, Τόσκας, Οκόγιε, Γιαννούλης, Κοντοχρήστος, Μπούζας, Σμυρλής, Γανωτής, Καρτσαμπάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου