Σάββατο, 5 Ιουλίου 2014

Ο 18 ΧΡΟΝΟΣ ΣΠΥΡΟΣ ΟΔΕΜΙΣΙΩΤΗΣ ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ
Στα νιάτα συνεχίζει να επενδύει η Πανιώνιος! Οι κυανέρυθροι προχώρησαν στην απόκτηση του 18χρονου στόπερ της Μαύρης Θύελλας, Σπύρου Οδεμισιώτη ο οποίος έχει συγκεντρώσει αρκετά θετικά σχόλια για τις ικανότητές του.


Δεν σταματούν να δουλεύουν οι άνθρωποι της ακαδημίας του Πανιώνιου, αφού προσπαθούν να βρουν τα καλύτερα ταλέντα απ’ όλη την Ελλάδα για να τα εντάξουν στην οικογένεια τους.
Ο Πανιώνιος που έχει δημιουργήσει όλα αυτά τα χρόνια παράδοση στην ανάδειξη και προώθηση νεαρών παικτών, βρήκε στο πρόσωπο του 18χρονου αμυντικού της Καλαμάτας Σπύρου Οδεμισιώτη (γεν.15/2/1996), μία πολύ καλή λύση για τα μετόπισθεν της ομάδας Νέων Κ20.
Ο νεαρός ο οποίος αποτελεί προσωπική επιλογή του Γιάννη Έβανς Παυλόπουλου, βρέθηκε σήμερα (4/7) στα γραφεία της ΠΑΕ Πανιώνιος και υπέγραψε περιχαρής το νέο του συμβόλαιο με τον ''Ιστορικό''.
''Υπόσχομαι να εργαστώ σκληρά για να καταφέρω να εκπληρώσω του στόχους μου αλλά και να δικαιώσω αυτούς που με πίστεψαν'' τόνισε στο sports-academies.gr ο νεοαποκτηθείς άσος του Πανιωνίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου