Τρίτη 20 Αυγούστου 2013

ΕΝΑ ΤΑΛΕΝΤΑΚΙ ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ

Ο εντοπισμός και η παραγωγή νέων ταλαντούχων ποδοσφαιριστών, είναι στοιχείο που χαρακτηρίζει τον Πανιώνιο, εδώ και πολλά χρόνια στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Από την Πάτρα… στη Νέα Σμύρνη

Παρά το «ξεσπίτωμα» της ομάδας και της ακαδημίας της από το «Απήλιον», ο Πανιώνιος στέκεται στα πόδια του και συνεχίζει απρόσκοπτα τη δουλειά που γίνεται στις υποδομές του. Είναι σημαντικό το ότι ο Πανιώνιος, ακόμα και τώρα, έχει το μέταλλο και την δυναμική να αποκτήσει ποδοσφαιριστές για τις ακαδημίες του, γι αυτό και παραμένει ζωντανός τόσα χρόνια.

Στη λογική αυτή, το τμήμα σκάουτινγκ των «κυανέρυθρων», εντόπισε ένα νέο ταλέντο στην Πάτρα. Πρόκειται για τον 16χρονο (γεν. 1997) Μάριο Παναγιωτόπουλο, ο οποίος αγωνίζεται ως δεξιός χαφ.

Ο Μάριος ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Παμπατραικού και την περασμένη χρονιά αγωνίστηκε με την ομάδα του Ωλενιακού, στο τοπικό πρωτάθλημα της Σούπερ Β΄, όπου και τον εντόπισαν οι άνθρωποι του Πανιώνιου. Ο 16χρονος έχει συμμετοχές στις Μικτές ομάδες τις Αχαΐας αλλά και στην 8η περιφερειακή ομάδα.
                   
Ο Παναγιωτόπουλος που θα αγωνίζεται στην ομάδα Κ17 και είναι μια από τις λίγες σημαντικές και ποιοτικές επιλογές της ακαδημίας της ομάδας της Ν. Σμύρνης, που κατάφερε να τον αποκτήσει παρά τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν (Απήλιον) και το έντονο ενδιαφέρον του Αστέρα Τρίπολης.

Ο μικρός ξεκίνησε την προετοιμασία με την υπόλοιπη εφηβική ομάδα του Πανιωνίου, την 1/8 και κατόπιν μετείχε στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας στο Σοφικό Κορινθίας από την 5/8 έως και σήμερα 18/8, που μετά την πρωινή προπόνηση, η ομάδα επέστρεψε στην Αθήνα. Άφησε ιδιαίτερα καλές εντυπώσεις, τόσο στον προπονητή της ομάδας Δημήτρη Κουζινό, όσο και στο υπόλοιπο προπονητικό τιμ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου