Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

2-1 Η Κ 20 ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ



Στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας της Σούπερ Λίγκας των Νέων παρέμεινε ο Πανιώνιος, μετά την σπουδαία νίκη του με 2-1 επι του Παναθηναικού στο Απήλιον'', για την 13η Αγωνιστική.
Η ομάδα Νέων του Πανιωνίου συνεχίζει την ανοδική της πορεία και σίγουρα εκτός απο υπολογίσιμος αντίπαλος, φαντάζει και ως ένας απο τους διεκδικητές του φετινού πρωταθλήματος, εάν συνεχίσει βέβαια να παρουσιάζει αυτό το αγωνιστικό πρόσωπο.
Το σκόρ ανοιξε  στο '32 όταν ο Σπανός σε μία αντεπίθεση εξαπέλυσε ένα δυνατό σούτ, ο αναγνωστόπουλος απομάκρυνε και επερχόμενος Μπότης πήρε το ''ριμπάουντ'' και με όμορφο πλασέ έγραψε το 1-0.Με την ολοκλήρωση όμως των '90 ο Πανιώνιος ''κλείδωσε'' ουσιαστικά την νίκη, όταν ο Μπεγλετζής βρήκε όμορφα τον Αρώνη και εκείνος δεν δυσκολεύτηκε να γράψει το 2-0.Το μόνο που κατάφεραν οι πράσινοι ήταν να μειώσουν στις καθυστερήσεις σε 2-1 με τον μόνιμο σκόρερ τους, τον Αποστολόπουλο.
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Πασάι, Πόλιμος, Κωτσαλάς, Ρουσσάκης, Ζυγογιάννης, Ρόπας (Αρώνης 56’), Γκίνη, Γκέζο (Κλης 75), Μπότης (Λουλάι 56’), Σπανός, Μπεγλεκτσής.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ: Αναγνωστόπουλος, Μαρινάκης, Ρισβάνης, Σκούφος (66' Κουσίδης), Μυρθιάνος, Δώνης, Σταματάκης (76' Μαραθιανός), Γιαννιτσάνης, Μουζακίτης, Αναστασόπουλος (87' Υμεράι), Αποστολόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου