Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

Διονύσης Γιαννούλης "θα δώσουμε το 100% και παραπάνω ακόμα των δυνατοτήτων μας'

 «Να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό»
Αναλυτικά όσα είπε ο Διονύσης Γιαννούλης στην κάμερα της Nova:

Για το πως είναι ψυχολογικά η ομάδα μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ:


«Σίγουρα κάναμε μια καλή εμφάνιση και δώσαμε το 100%. Μας επηρέασε λίγο η ήττα γιατί περιμέναμε κάτι καλύτερο με βάση την εικόνα μας. Είμαστε αρκετά συγκεντρωμένοι και αρκετά δυνατοί για να μπορέσουμε να πάμε να κάνουμε το καλύτερο στον Ατρόμητο».

Για το πως περιμένει το παιχνίδι με τον Ατρόμητο:

«Έχει εξαιρετικούς παίκτες ο Ατρόμητος, ασχέτως από ότι δεν έχει καλά αποτελέσματα, νικώντας προσφάτως τον Πανθρακικό. Θα είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Θα κριθούν πολλά στο χώρο του κέντρου και σίγουρα θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι».

Για επικίνδυνα σημεία του Ατρόμητου:

«Θεωρώ δεδομένο ότι ο Σουμπίνιο είναι ένας συνδετικός κρίκος στην άμυνα και στην επίθεση και πρέπει να τον προσέξουμε ιδιαίτερα».

Για μήνυμα που στέλνει στον κόσμο του Πανιωνίου:

«Το μόνο που μπορώ να τους πω είναι ότι θα δώσουμε το 100% και παραπάνω ακόμα των δυνατοτήτων μας για να κάνουμε το καλύτερο. Το αξίζουν γιατί σε κάθε παιχνίδι είναι κοντά μας και τους αξίζει να χαίρονται μαζί μας».
Για τους στόχους που έχουν οι «κυανέρυθροι»:

«Το επόμενο παιχνίδι. Ευελπιστούμε την επόμενη φορά που θα μιλήσει κάποιος παίκτης του Πανιωνίου να έχουμε 21 πόντους».

Για τους συμπαίκτες που είχε στον Αστέρα και τώρα στον Πανιώνιο:

«Με βοήθησαν όλοι πάρα πολύ. Ιδίως ο Στάθης (Ρόκας), που είναι και από πέρυσι στην ομάδα. Τα άλλα δύο παιδιά είναι και αυτοί καινούργιοι εδώ (Λαμπρόπουλος, Γιαννακόπουλος) και σίγουρα ήταν μια μεγάλη βοήθεια. Ιδιαίτερα από τον Στάθη για να ενταχθώ ομαλά στην ομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου