Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012

ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Ο ΝΑΝΤΖΦΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΛΛΑ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΜΠΑΡΛΟΣ ΚΑΙ ΜΠΟΑΤΕΝΓΚ

Πολύ κοντά στην επέκταση της συνεργασίας της με τον Νίκο Μπάρλο βρίσκεται ο Πανιώνιος.

Την τελευταία στιγμή προέκυψε εμπλοκή στο θέμα του Στέβαν Νάντζφεϊ, με αποτέλεσμα οι «κυανέρυθροι» να στραφούν στον Πατρινό φόργουορντ, με τον οποίο εκτιμάται πως θα βρεθεί η «χρυσή τομή» και θα συνεχίσει να αγωνίζεται και τη νέα σεζόν στη Νέα Σμύρνη.

Όλα έδειχναν πως ο Νάντζφεϊ θα συνέχιζε την καριέρα του στον Πανιώνιο, ωστόσο την τελευταία στιγμή ο Σέρβος φόργουορντ ανέβασε τις απαιτήσεις του, με αποτέλεσμα οι πιθανότητες παραμονής του στη Νέα Σμύρνη να είναι σχεδόν μηδαμινές. Έτσι, η εξέλιξη αυτή φέρνει όλο και πιο κοντά στην Πλατεία τον Νίκο Μπάρλο, ο οποίος αγωνίζεται τα τελευταία δύο χρόνια στον Πανιώνιο και έχει αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις.

Τέλος, ο Πανιώνιος βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Έρικ Μπόατενγκ, ο οποίος την περσινή χρόνια αγωνιζόταν στο Περιστέρι, ενώ συμμετείχε και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου με την εθνική ομάδα της Μεγάλης Βρετανίας.

 Σε αναζήτηση ομάδων για τη διεξαγωγή δυνατών φιλικών παιχνιδιών στην Ευρώπη βρίσκονται στο στρατόπεδο του Πανιωνίου.
Η ομάδα του Θανάση Σκουρτόπουλου αναγκάστηκε να αναπροσαρμόσει τα πλάνα της αναφορικά με την προετοιμασία καθώς ακυρώθηκε το αρχικά προγραμματισμένο ταξίδι για την μακρινή Κίνα, εκεί όπου οι "κυανέρυθροι" θα παρέμεναν για διάστημα δέκα ημερών και θα έδιναν σειρά φιλικών αναμετρήσεων. Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα διεξαχθεί στη Νάουσσα, όπως αποφασίστηκε από το τεχνικό τιμ του Πανιωνίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου