Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

ΣΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ Ο ΚΟΥΤΣΙ...!!

Αναλυτικά η συνέντευξη του Κούκι στην «Άποψη»:
-Νιάζι, ποιος ήταν ο λόγος για τον οποίο με το που έμεινες ελεύθερος επέλεξες να συνεχίσεις την καριέρα σου στον Ατρόμητο και δεν περίμενες άλλες προτάσεις;
«Έχω ακούσει πολλά καλά πράγματα για τον σύλλογο όσο καιρό βρίσκομαι στην Ελλάδα. Κατάλαβα ότι διαθέτει πολύ καλή οργάνωση σε όλα τα επίπεδα και όχι μόνο στο οικονομικό μέρος, ενώ νοιάζεται πολύ για τους ποδοσφαιριστές και γενικότερα για όσους δουλεύουν στην ομάδα. Στον Πανιώνιο ήταν μια πρώτη εμπειρία αλλά εκεί υπήρχαν αλλαγές στην ομάδα. Προσπάθησα και έκανα το καλύτερο για αυτούς (σ.σ. τον Πανιώνιο) αλλά έχω μάθει πλέον για τον Ατρόμητο και ανυπομονώ να ξεκινήσω τη δουλειά με τον νέο μου σύλλογο».
-Υπήρχε ενδιαφέρον από άλλες ομάδες για να σε αποκτήσουν;
«Ναι, υπήρχε ενδιαφέρον τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό, αλλά η πρόθεσή μου εξ αρχής ήταν να μείνω στη χώρα και συγκεκριμένα να παραμείνω στην Αθήνα. Ξέρεις, απολαμβάνω τη ζωή εδώ, πλέον έχω προσαρμοστεί απόλυτα και δεν θα ήθελα να φύγω αυτή τη στιγμή αφού είμαι πολύ χαρούμενος με τη διαμονή μου εδώ. Είναι δύσκολο να αλλάζεις χώρα σε τακτά χρονικά διαστήματα, έτσι προτεραιότητά μου ήταν να μείνω στην Αθήνα».
-Φέτος ο Ατρόμητος αγωνίζεται και στο Europa League. Η προοπτική αυτή έπαιξε ρόλο στην απόφασή σου;
«Φυσικά. Ποιος δεν θέλει να παίξει σε ευρωπαϊκό επίπεδο; Ήταν μια πολύ σημαντική παράμετρος για να επιλέξω τον Ατρόμητο, αφού το Europa League είναι μια διοργάνωση υψηλού κύρους και ένα βήμα παραπάνω για την καριέρα μου. Γίνονται πολύ καλά παιχνίδια και ανυπομονώ να αγωνιστώ και εγώ σε αυτά».
-Πέρσι στη θέση σου στον Ατρόμητο έπαιζε ο Μήτρογλου που σημείωσε 19 γκολ. Σε γεμίζει άγχος αυτό;
«Όχι, όχι, σε καμία περίπτωση. Εγώ κοιτάζω από εδώ και πέρα να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για την ομάδα και να προσφέρω το καλύτερο δυνατό. Από εκεί και πέρα, του χρόνου θα είμαστε μια διαφορετική ομάδα, έχουμε νέο προπονητή, θα έχουμε διαφορετικό τρόπο παιχνιδιού και θα προσπαθήσω και εγώ μέσα από τη δουλειά που θα κάνουμε ως ομάδα να βοηθήσω».
-Τι στόχους έχει η ομάδα για τη νέα σεζόν;
«Ο Ατρόμητος κατάφερε πολλά πράγματα φτάνοντας στην 4η θέση και στον τελικό Κυπέλλου. Όπως είναι αντιληπτό, εμείς πρέπει να προσπαθήσουμε να φτάσουμε τα ίδια στάνταρ και αν μπορέσουμε –γιατί όχι;– να βελτιώσουμε την πορεία μας. Ήδη από τις μεταγραφές που έχουμε κάνει και ο Ταυλαρίδης και ο Λαζαρίδης είναι πολύ καλοί παίκτες και αυτές οι κινήσεις αποδεικνύουν ότι θα συνεχίσουμε σε ανοδική πορεία».
-Φέτος θα έχεις προπονητή τον Ντούσαν Μπάγεβιτς. Τι γνωρίζεις γι' αυτόν;
«Έχω ακούσει πάρα πολλά από την ώρα που συμφώνησα με την ομάδα. Η ιστορία του και όσα έχει πετύχει ως προπονητής μιλούν από μόνα τους και ίσως είμαι ο τελευταίος που θα μπορούσα να μιλήσω για την αξία του. Από την πλευρά μου, αποτέλεσε κίνητρο η παρουσία του στο να υπογράψω με την ομάδα και δεν μπορώ να περιμένω τη στιγμή που θα βρεθώ υπό τις οδηγίες του. Πιστεύω ότι θα βελτιωθώ πολύ ως ποδοσφαιριστής και θα μάθω από αυτόν αφού και εκείνος όταν αγωνιζόταν ήταν από τους μεγαλύτερους επιθετικούς της εποχής του».
-Έχεις προλάβει να μιλήσεις με τον νέο σου προπονητή;
«Όχι, ακόμα δεν έχουμε μιλήσει, αλλά δεν νομίζω να αργήσει η στιγμή που θα συμβεί αυτό».
-Πέρυσι αγωνίστηκες δύο φορές εναντίον του Ατρομήτου. Ποιους παίκτες ξεχώρισες;
«Αγωνίζονταν πάρα πολλοί καλοί παίκτες. Προφανώς ο Μήτρογλου ξεχώριζε, αφού μας έβαλε και δύο γκολ στην έδρα μας, αλλά και ο Τάτος ήταν πάρα πολύ καλός παίκτης. Ωστόσο, αν με έβαζες να ξεχωρίσω έναν από την τωρινή ομάδα αυτός θα ήταν ο Πίτου Γκαρσία».

2 σχόλια:

  1. προς διαχειριστη του blog. δεν μας λες τιποτα για τα ποσα πηρανε οι διοικουντες ΤΣΕΠΗ για να γινει ετσι και να παει περιστερι. . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ετσι οπως εχουν κανει την ομαδα , δεν θα μαθεις ποτε... Ο Σιοβας εμαθες τιποτα για αυτην την μεταγραφη ? αστο δεν υπαρχει... ας ελπισουμε οτι θα υπαρχει ο Πανιωνιος με ολα αυτα που εχουμε δει τους τελευταιους μηνες.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή