Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

ΕΤΣΙ ΟΛΟΙ ΜΟΝΟ ΠΑΝΙΩΝΙΟΙ ...!!! ΠΕΣΤΑ ΜΕΓΑΛΕ

7 σχόλια:

  1. Είναι γεγονός πως έχω βαρεθεί να ανακαλύπτω παντού επώνυμους Πανιώνιους, εκτός από τα γήπεδα και τις καταστάσεις των μελών μας. Δεν μπορεί να έχουμε τόσους οπαδούς, αλλά να μην γεμίζουμε ούτε σωστική λέμβο.

    Προφανώς όλοι αυτοί δηλώνουν Πανιώνιοι το κάνουν σαν μόδα, σαν ασφαλή δήλωση που δεν τους κάνει αντιπαθείς στους οπαδούς άλλων ομάδων ή ξενέρωτους που δεν ασχολούνται.

    Οποιος δηλώνει Πανιώνιος, αισθάνεται πιο κουλτουριάρης, πιο υπεράνω, κάτι σαν τους οικολόγους της πολιτικής. Δηλώνεις οικολόγος και καθάρισες. Ποιός δεν θέλει πιο καθαρές θάλασσες, ποτάμια και αέρα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ετσι ακριβως Αντωνη!Συμφωνω απολυτως.Και την εναλλακτικη μας πλευρα να προβαλλουμε``,αλλα και τους ```πελατες μας``να μην δυσαρεστησουμε.Ολους αυτους δεν τους θελουμε,ουτε τους χρειαζομαστε.Κακο μας κανουνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ωραίο το βίντεο! να ρωτήσω κατι άσχετο?αυτόν τον δρόσο που είχαμε πάρει απ' την καβάλα οταν έπεσε δ εθνική τον έχουμε ακόμη? κι αν ναι γιατι δεν παιζει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ειχε παθει ρηξη στην προπονηση... απο οτι ακουγετε ειναι καλος παικτης και απο τους επομενους αγωνες θα ειναι και στην διαθεση του Μαντζιου

    ΑπάντησηΔιαγραφή