Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

Η αποστολή

Την αποστολή που θα μεταβεί στην Αυστρία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Πανιωνίου ανακοίνωσε ο Τάκης Λεμονής.

Μετά το τέλος της απογευματινής προπόνησης, ο τεχνικός των «Κυανέρυθρων» δημοσιοποίησε τα ονόματα των παικτών που απαρτίζουν την αποστολή και είναι οι εξής: Μάχο, Παναγόπουλος, Ανέστης, Στρακόσια, Γιόνσον, Πετκάκης, Σιόβας, Κρικβέλια, Τσότσαλιτς, Ομο, Αναστασόπουλος, Γουνδουλάκης, Κουμορτζί, Σάμαρης, Κούρντι, Οκόγιε, Σταματής, Κούρος, Βλάχος, Ντούνης, Σμυρλής, Γκέζος, Σκούρτης, Κλης.

Υπενθυμίζεται ότι η αποστολή των Νεοσμυρνιωτών αναχωρεί το πρωί της Παρασκευής (15/7) αεροπορικώς για το Μόναχο, από όπου θα μεταβεί με το πούλμαν του συλλόγου στο Στρουντζ. Εκεί θα παραμείνει μέχρι τις 27 του μηνός.

Οι Μπάλαμπαν, Κούκετς, Σαλαλί, Ριέρα θα παραμείνουν στην Αθήνα προκειμένου να ακολουθήσουν ειδικό πρόγραμμα προετοιμασίας. Ο τελευταίος θα περάσει και από τις απαραίτητες εργομετρικές και ιατρικές εξετάσεις.Πάντως, για τον Ισπανό επιθετικό, ίσως αλλάξουν τα δεδομένα, αφού δείχνει διάθεση να ενσωματωθεί (άμεσα) στην προετοιμασία, αν ξεπεραστεί, όμως, το «εμπόδιο» του Τάκη Λεμονή… .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου