Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΧΑΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΑΛΕΝΤΑ ΜΑΣ ....!! ΣΕΙΡΑ ΕΙΧΕ Ο ΒΑΤΟΥΣΙΑΔΗΣ...!!! ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ...


Στον Ολυμπιακό θα συνεχίσει την καριέρα του ο νεαρός αμυντικός της ομάδας Κ17 του Πανιωνίου Αντώνης Βατουσιάδης. To Sports-Academies.gr, έχει το ρεπορτάζ και σας το παρουσιάζει.
Στο δυναμικό του Ολυμπιακού ανήκει απο σήμερα ο νεαρός και πολλά υποσχόμενος Αντώνης Βατουσιάδης, ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του απο τις Ακαδημίες της Κορίνθου σε ηλικία 5 ετών και στην συνέχεια μεταπήδησε στα τμήματα υποδομής του Πανιωνίου όπου και ξεχώρισε.
Ο 17χρονος ποδοσφαιριστής (γεν. 1996) ο οποίος κλήθηκε πρόσφατα και στην Εθνική ομάδα των Παίδων, θα ενσωματωθεί άμεσα στην Κ17 του Ολυμπιακού.

Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΣΤΡΑΚΟΣΙΑ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΣΤΗ ΛΑΤΣΙΟ Ο ΠΟΛΙΜΟΣ ΑΝΑΧΩΡΙΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΦΟΡΕΣΤ

ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΤΑΛΕΝΤΑ ΜΑΣ ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΣΤΡΑΚΟΣΙΑ junior ΠΟΥ ΣΤΑ 17 ΤΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΛΑΤΣΙΟ ΗΡΘΕ Η ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ 18ΧΡΟΝΟΥ ΠΟΛΙΜΟΥ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΦΟΡΕΣΤ. ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΟΦΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ? ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΩΣΤΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ....!!!

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ Κ20 ΚΑΙ Κ17 ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ

Ισόπαλο το αποτέλεσμα στον αγώνα του Ιστορικού απέναντι στην ΑΕΚ για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος Κ20 που διεξήχθη το πρωί του Σαββάτου στο Δημοτικό Στάδιο του Καπανδριτίου.

Οι Νεοσμυρνιώτες μπήκαν πολύ δυνατά στον αγώνα με αποτέλεσμα να προηγηθούν μόλις στο 5ο λεπτό με σκόρερ τον Ζυγογιάννη.

Η συνέχεια όμως δεν ήταν ανάλογη για τους παίκτες του Παναγιωταρά,οι οποίοι οπισθοχώρησαν και έδωσαν χώρους στους παίκτες της ΑΕΚ με αποτέλεσμα να ισοφαριστούν στα πρώτα δέκα λεπτά της επανάληψης,ενώ λίγο έλειψε να δεχθούν και δεύτερο τέρμα όταν ο Παπαδημητρίου είχε δοκάρι.

Το θετικό για την ομάδα της Νέας Σμύρνης είναι ότι τουλάχιστον απέφυγε την ήττα και σταμάτησε το αρνητικό σερί των προηγούμενων αγωνιστικών.

Σκόρερ: 54’ Γρόντης / 5’ Ζυγογιάνννης

ΑΕΚ: (Μπατίστα), Μυλωνόπουλος, Κοζάκης, Ερέκη, Ντούμπερετ, Βλάχος, Παληαρούτας, Νικολιάς (70 Μάλτσι), Αρέστη (46’ Δημγκιόκας), Τσέβας (89’ Ξόμπλιος), Γρόντης, Παπαδημητρίου

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: (Παναγιωταρός), Πολίτης, Μέκσι, Κωτσαλάς, Ζυγογιάννης, Λούλαχ, Κόντι, Αρώνης, Γκέζο (82’ Γκούμας), Γιαννόπουλος (86’ Μπεγλεκτσής), Ρόπας, Πρέντι (72’ Μπότης)

Την ανοδική της πορεία επιβεβαίωσε η ομάδα Κ17 του Πανιωνίου, καθώς επικράτησε εκτός έδρας του αξιόμαχου Πλατανιά με 2-1.
Ο Πλατανιάς ευτύχισε να προηγηθεί μετά απο όμορφη ασίστ του Κοντορινάκη στον Κοκονάκη με τον δεύτερο να περνά και τον τερματοφύλακα του Πανιωνίου και να δίνει το προβάδισμα στην Χανιώτικη ομάδα.
Οι φιλοξενούμενοι βγήκαν στην αντεπίθεση και ισοφάρισαν στο 37’ με τον Καρβούνη ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την λάθος εκτίμηση τον αμυντικών του Πλατανιά .
Στο 44’ ο Πανιώνιος έκανε την ανατροπή εκμεταλλευόμενος την κακή επιστροφή των γηπεδούχων με τον Μπέλερη ο οποίος με ωραίο πλασέ έκανε το 1-2.
Οι Κρητικοί σπατάλησαν σπουδαία ευκαιρία στο '85 με τον Μανιουδάκη και στο 93’ με σούτ του Πλατινάκη το οποίο απέκρουσε σωτήρια ο Αθανασόπουλος ο οποίος ήταν κατά γενική ομολογία ο MVP του αγώνα αφού έσωσε πολλές φορές την ομάδα του Πανιωνίου, με αποκορύφωμα την εκπληκτική απόκρουση στο 14’ στην κεφαλιά του Κοντορινάκη.
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Χατσικίδης, Μάνικος, Μαγαράκης (86’ Σκευοφύλαξ), Κελάκης, Φυντικάκης, Κοντορινάκης, Κοκονάκης (Κοκκινάκης), Λεβεντάκης (65’ Μανιουδάκης), Γιουρουκάκης (75’ Πλατινάκης), Κολομπάκης, Δημητρίου (55’ Κουντουράκης)
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Αθανασόπουλος, Καλύβας, Πολυχρονιάδης, Τάγκαλος, Γκολφινόπουλος, Μπαρμπαλιάς, Καρβούνης (86’ Σύκας), Μπέλερης (55’ Πινιώτης), Ντουρμπισάι (92’ Τζελέφας), Παούρης (75’ Μπόκιας) Μαρούδας.

Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ TRANSFERMARKET

ΜΕ ΠΡΑΣΣΙΝΟ ΑΣΤΕΡΙΣΚΟ  ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΔΟΘΗΚΑΝ ΔΑΝΕΙΚΟΙ Η ΕΦΥΓΑΝ

 









Dimitrios Drosos
Right Wing
23  
  GS Kallithea
  OPAP Football League
free transfer
Panagiotis Kalogiannis *
Centre Forward
20  
  Thrasyvoulos Fylis
  OPAP Football League
-
Miltiadis Kalaitzidis
Left-Back
22  
  AO Proodeftiki Nikea
  Greece
free transfer
Pantelis Pozidis *
Left-Back
18  
  Vyzas Megara
  OPAP Football League
30.06.2013
Angelos Pournos
Defensive Midfield
20  
  Vyzas Megara
  OPAP Football League
free transfer
Panagiotis Spyropoulos
Right-Back
19  
  Panathinaikos Athens
  Super League
35.200 £







Konstantinos Samaropoulos
Centre Back
21  
  Anagennisi Giannitsa
  OPAP Football League
free transfe